Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coook teşekkür ederimSperm sonucunuz gayet iyi Maşallah
Cok cok iyi![]()
Estf. Uzman değilimBal0ncuk sen bu konuda uzmansin sanırım sana da sormak isterim arkadaşım erkeklerde prolaktin yüksekliği cok mu önemli? 29.9 çıkmış eşimin ve referans aralığı da 4.6-21.4 olarak görünüyor ama internette referans 5-10 arası yazıyo kafam karışti benim. Asıl sperm testini yarın vericek ins ama bu benim kafama çok takıldı ne dersin? Diğer degerler normal
Allah şifa versin insallah. Cok şaşırdım ben biraz internetten baktım isteksizlik iktidarsizlik vs olabilirmis, daha yüksek olursa kısırlık falan ama esimde hic isteksizlik iktidarsizlik yok, bir an önce test yaptirsin da iyi haberler alalim ins cok teşekkür ederimEstf. Uzman değilim
Eşimin sperm sorunu var 3 yıla yakındır uğraştık o yüzden artk öğrendim diyebiliriz
Ama herkesin bünyesi farklı..
Prolaktin tek başına değerlendirilmez erkeklerde.. Diğer değerler sperm sonucuda önemli..
Ama biraz yüksek çıkmış evet
Yk yk o cok ileri boyut içinAllah şifa versin insallah. Cok şaşırdım ben biraz internetten baktım isteksizlik iktidarsizlik vs olabilirmis, daha yüksek olursa kısırlık falan ama esimde hic isteksizlik iktidarsizlik yok, bir an önce test yaptirsin da iyi haberler alalim ins cok teşekkür ederim
Sperm testini 1-2 ay daha ertelemistik ama sonucu görünce hemen vermesi gerektigine karar verip özelden randevu aldik. En son salı akşam üzeri ilişki oldu cuma gün içinde test verirse sıkıntı olur mu sence erken mi? Araya haftasonu girmeden benim yumurtlama günlerim gelmeden versin istedikYk yk o cok ileri boyut için
Sizinki öyle evham yapacak boyutta değil ki düzelir zaten
3 gün perhizli sperm testi verip iyi bir ürolog ile görüşün
3 gün işte güzel cuma yani yarn verin :)Sperm testini 1-2 ay daha ertelemistik ama sonucu görünce hemen vermesi gerektigine karar verip özelden randevu aldik. En son salı akşam üzeri ilişki oldu cuma gün içinde test verirse sıkıntı olur mu sence erken mi? Araya haftasonu girmeden benim yumurtlama günlerim gelmeden versin istedik
Cok teşekkür ederim insallah3 gün işte güzel cuma yani yarn verin :)
Güzel sonuçlarla inşallah
3 gün işte güzel cuma yani yarn verin :)
Güzel sonuçlarla in
Rabbim hepimize hayırlı Salih ve salihalardan bir evlat versin insaAllahCok teşekkür ederim insallah![]()
Amin insallahRabbim hepimize hayırlı Salih ve salihalardan bir evlat versin insaAllah
Meraba esımde 4.1 varıkosel cıktı bu sekılde bizim asla cocugumuz olmaz mı tup bebekle bile olmaz dediler dogru muEstf. Uzman değilim
Eşimin sperm sorunu var 3 yıla yakındır uğraştık o yüzden artk öğrendim diyebiliriz
Ama herkesin bünyesi farklı..
Prolaktin tek başına değerlendirilmez erkeklerde.. Diğer değerler sperm sonucuda önemli..
Ama biraz yüksek çıkmış evet
Bazı doktorlar cok ilginç.. Hayır neden öyle bişi olsun ya...Meraba esımde 4.1 varıkosel cıktı bu sekılde bizim asla cocugumuz olmaz mı tup bebekle bile olmaz dediler dogru mu
Sayı 70 mılyonBazı doktorlar cok ilginç.. Hayır neden öyle bişi olsun ya...
Ameliyat olursun..
Sperm değerlerinz nasıl
Dna hasar testide yaptırn
Tüp bebek yapılmayacak kdar kötü değilSayı 70 mılyon
Hacım 2.5
Hareket %50
Hareketsız %50
Morfolojı 0
Sonucumuz boyle