Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, evet ben aldım. hangi şehirde oturuyorsunuz acaba?Şuan kriz var maalesef bu yüzden iş bulamıyorum. Sembolik bir ücretle psikoterapi almak istiyorum. Nasıl alabilirim? Aranızda bu şekilde terapi alan var mı?
Ankara, siz?merhaba, evet ben aldım. hangi şehirde oturuyorsunuz acaba?
Aşk ilişkileri konusunda, sosyal fobi genel olarak insanlarla ilişkilerİstanbul'da aldım bahsettiğim terapiyi. Ankara'da da var hatta tanıdığım kaliteli bir danışman da var. Acaba iş konusunda mı destek almak istiyordunuz?
İnsanlara güvenemiyorum, aşk ilişkilerinde de hep yanlış erkeği seçiyorum. Bu da sanırım annemin küçükken beni başkalarıyla kiyaslamasindan dolayı oluyormuş.Aşk ilişkilerini konusunda problemlerinizi çözmek için mi yoksa mesela çok daha çekici olabilmekle alakalı mı bir süreç istiyorsunuz? Bir de insanlarla ilişkide fobi derken bazı insanlar yapısı gereği daha ilişki kurmak istemeyen bir yapıda olabiliyor. Bu tarz bir durumdan dolayı mı yoksa insanlara güvenmekle alakalı şeyler mi?
Etimesgutta oturuyorum seans ücreti nedir peki? Benim kesinlikle psikolog terapisi almam lazim bu konuda2024 senesinde güvenecek insan bulmak kolay mı? :) tabi ki zor. Ama evet bu konuda endişe duymanız çok normal sizi çok iyi anlıyorum. Aşk ilişkilerinde doğru erkeği seçmek strateji gerektiriyor, insan tanıma gerektiriyor. Bunun için daha önce aldığım seminer bana çok iyi geldi ve eşimi buna göre tanışma aşamasında çok iyi analiz edebilmiştim. Ankara'da çankaya tarafında veriliyor bilmiyorum size ne kadar uzak ne kadar yakın. Fiyatı çok ekonomik olmasından dolayı tavsiye ederim
Peki bana özelden isim verebilir misiniz?12 saat toplam 4bin TL civarı olması lazım. Psikolog terapisi gibi düşünebilirsiniz. İstediğiniz her konuda soru sorabiliyorsunuz. Ama güzel tarafı ne biliyor musunuz? Seminer günün sonunda seni psikoloğa bağımlı olmaktan ziyade kendinin artık komple çözüm makinesine dönüşmenizi amaçlıyor. :) o zaten beni çok etkilemişti yani psikoloğa bağımlı olup para dökmek istemiyor insan
tabiiPeki bana özelden isim verebilir misiniz?
aysenur bana da bilgi verir misin?12 saat toplam 4bin TL civarı olması lazım. Psikolog terapisi gibi düşünebilirsiniz. İstediğiniz her konuda soru sorabiliyorsunuz. Ama güzel tarafı ne biliyor musunuz? Seminer günün sonunda seni psikoloğa bağımlı olmaktan ziyade kendinin artık komple çözüm makinesine dönüşmenizi amaçlıyor. :) o zaten beni çok etkilemişti yani psikoloğa bağımlı olup para dökmek istemiyor insan
çok sık olmuyor ama malatya'da da oluyormuşay böyle bir şey malatyada var mı? kesin yokturdur ama çok hoşuma gitti.
özelden yazamıyorum sana nedense, sen yazar mısın bana?Peki bana özelden isim verebilir misiniz?
tabiki. sohbet gibi geçtiğinde çözüm olmuyor daha önce ben de deneyimledim. bu seminer öyle değil ama. eğitmen seni çok iyi analiz ediyor ve ona göre seminerin akışını değiştiriyor, yani senin ihtiyacına yönelik. Uygulanabilir stratejiler veriliyor.aysenur bana da bilgi verir misin?
bu aralar eski terapistime baslamayi düşünüyordum ama onunla gorusmelerimiz daha com sohbet gibi geçiyor. benim istedigim sey tam olarak koyuyla yazdigin sey
gonder gelsin bekliyorum :)tabiki. sohbet gibi geçtiğinde çözüm olmuyor daha önce ben de deneyimledim. bu seminer öyle değil ama. eğitmen seni çok iyi analiz ediyor ve ona göre seminerin akışını değiştiriyor, yani senin ihtiyacına yönelik. Uygulanabilir stratejiler veriliyor.
ayrıntıları nasıl öğrenebilirim acabaçok sık olmuyor ama malatya'da da oluyormuş