Sembol fotoğraftaki çiftin acısı büyük

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Ankara'daki saldırının ardından objektiflere acılı bakışları yakalanan İzzettin Çevik kızını ve kız kardeşini kaybetmiş

Ankara'daki saldırıda eşine sarılmış fotoğrafıyla gündeme gelen İzzettin Çevik'in (46) patlamada üniversite öğrencisi kızı Başak Sidar Çevik ve kız kardeşi Nilgün Çevik'i kaybettiği ortaya çıktı. Eşi Hatice Çevik'in de yaralandığı öğrenilen İzzettin Çevik, yakınlarıyla birlikte cenazeleri teslim alıp Suruç'a götürdü.

Barış mitingine katılmak için eşi, kızı ve kız kardeşiyle gittiği öğrenilen İzzettin Çevik'in idealist bir öğretmen olduğu belirtildi. Çevik'in Suruç'ta yaşayan ve muhtar olan amcasının oğlu Müslüm Çevik, İzzettin Çevik'in, üniversite öğrencisi 22 yaşındaki kızı Başak Sidar Çevik ve meme kanseri tedavisi için birkaç gün önce yanına giden kız kardeşi Nilgün Çevik ve eşi Hatice Çevik ile birlikte mitinge gittiğini anlattı.

Müslüm Çevik, patlamada kızı Başak Sidar ve kardeşi Nilgün'ü kaybeden İzzettin Çevik'in yara almadan kurtulduğunu, eşi Hatice Çevik'in ise hafif yaralandığını belirtti.http://www.haberturk.com/gundem/haber/1138902-sembol-fotograftaki-ciftin-evlat-acisi

Adamın acısının büyüklüğü gözlerinden anlaşılıyor

Allah sabır versin güç versin.

Daha önce de yazdım, ölen 97 ya da 128 ama bu kadar değil, orada ölmeyip hayatta kalanlar, yardım için gelip parçaları toplayanlar, aileler artık hayatlarında asla mutlu olamayacaklar... onlarda öldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…