sanırım toprak su an yok :/Bana sembol cafede toprak fal bakti hem tarotta acti yaninda bilmedi desem yalan olur tanisacagim insana ait verdigi tum detaylar tanisma tarihi vs tuttu ancak sonunda mutlu iliski demisti sonuc yine husran
Telefon uygulamasiymis bana daBuranin bir web adresi var mi? Bulamadim. Uygulama mi indiriyorsunuz?
canım yorum yapabilmek için illaki yıllarca fırumda olmak zorunda mıydım? Kıdem durumu mu söz konusu yoksa kast sistemi mi var forumda. Yeni olduğumuza dayanarak bizim dürüstlüğümüzü sorgulama yetkisini nerden aldın? Ben kendi fikrimi söylemişim arkadaşlar da kendininkileri. herkes fikrini beyan etmekte hür. Peki sen neden buna karşı çıktın? Sana sıkıntı yaratan durum nedir?Uffff yorum yapan butun uyeler de ne hikmetse "yeni üye", is cikmaz size bu forumdan
Ben yillardir bu forumdayim oyle reklamlar gordum ki buna dayanarak yazdim. Yeni uye insanlar girip de hem paralarini hem umutlarini harcamasin diye yazdim. Size yorum yapamazsiniz vs gibi bir sey soylemis miyim? Hayir. O zaman yukaridaki aciklamalariniz pek yerinde olmamis. Ben de foruma girip yorumlarin reklam olabilecegini rahatca söyleyebilirim. Neden? Cunku burasi bir forum. Bu kadar yeni uye bir uygulamayi bir siteyi ovunce haliyle düsündürüyor insani.canım yorum yapabilmek için illaki yıllarca fırumda olmak zorunda mıydım? Kıdem durumu mu söz konusu yoksa kast sistemi mi var forumda. Yeni olduğumuza dayanarak bizim dürüstlüğümüzü sorgulama yetkisini nerden aldın? Ben kendi fikrimi söylemişim arkadaşlar da kendininkileri. herkes fikrini beyan etmekte hür. Peki sen neden buna karşı çıktın? Sana sıkıntı yaratan durum nedir?
"KİMSE BAKTIRMASIN O ZAMAN!" buna dayanrak birileri karar alacaksa buyursun. Ki sizden önceki en son yorumumu okursanız ben artık fal baktırmayacağımı söylemişim. Bu başlığı açarken de zaten benim duyduklarım ne derece gerçekleşir gerçekleşenler oldu mu diye merak ettiğimden açmışım o da belli bir şey yani. Kimseye koşun baktırın seklinde bir yönlendirmem bir ifadem mi olmuş?Ben yillardir bu forumdayim oyle reklamlar gordum ki buna dayanarak yazdim. Yeni uye insanlar girip de hem paralarini hem umutlarini harcamasin diye yazdim. Size yorum yapamazsiniz vs gibi bir sey soylemis miyim? Hayir. O zaman yukaridaki aciklamalariniz pek yerinde olmamis. Ben de foruma girip yorumlarin reklam olabilecegini rahatca söyleyebilirim. Neden? Cunku burasi bir forum. Bu kadar yeni uye bir uygulamayi bir siteyi ovunce haliyle düsündürüyor insani.
"KİMSE BAKTIRMASIN O ZAMAN!" buna dayanrak birileri karar alacaksa buyursun. Ki sizden önceki en son yorumumu okursanız ben artık fal baktırmayacağımı söylemişim. Bu başlığı açarken de zaten benim duyduklarım ne derece gerçekleşir gerçekleşenler oldu mu diye merak ettiğimden açmışım o da belli bir şey yani. Kimseye koşun baktırın seklinde bir yönlendirmem bir ifadem mi olmuş?
Ayrıca bu forumdan kendime nasıl bir iş çıkarıcam ve neyin reklamını yapıyorum ne amaçla bunu da belirtin bir dahaki sefere. Ben çok şükür düzenli maaş alan bir insanım. Buraya her türlü de kanıt koyabilirim. Forumdan size iş çıkmaz şeklinde yorum yapmayın o halde dile getirirken bunun da bir seviyesi olsun. Biz derdi sıkıntısı olan insanlarız burda paylaşmışız çaresizlikten belki bir umut diye. Siz koku alıyorsunuz diye kalp kırmanızı çok mu doğal karşılayayım.Ben yillardir bu forumdayim oyle reklamlar gordum ki buna dayanarak yazdim. Yeni uye insanlar girip de hem paralarini hem umutlarini harcamasin diye yazdim. Size yorum yapamazsiniz vs gibi bir sey soylemis miyim? Hayir. O zaman yukaridaki aciklamalariniz pek yerinde olmamis. Ben de foruma girip yorumlarin reklam olabilecegini rahatca söyleyebilirim. Neden? Cunku burasi bir forum. Bu kadar yeni uye bir uygulamayi bir siteyi ovunce haliyle düsündürüyor insani.
Ayrıca bu forumdan kendime nasıl bir iş çıkarıcam ve neyin reklamını yapıyorum ne amaçla bunu da belirtin bir dahaki sefere. Ben çok şükür düzenli maaş alan bir insanım. Buraya her türlü de kanıt koyabilirim. Forumdan size iş çıkmaz şeklinde yorum yapmayın o halde dile getirirken bunun da bir seviyesi olsun. Biz derdi sıkıntısı olan insanlarız burda paylaşmışız çaresizlikten belki bir umut diye. Siz koku alıyorsunuz diye kalp kırmanızı çok mu doğal karşılayayım.
Ben yeni uyeyim. Forumda eski veya yeni uye olduguna bakmadaAyrıca bu forumdan kendime nasıl bir iş çıkarıcam ve neyin reklamını yapıyorum ne amaçla bunu da belirtin bir dahaki sefere. Ben çok şükür düzenli maaş alan bir insanım. Buraya her türlü de kanıt koyabilirim. Forumdan size iş çıkmaz şeklinde yorum yapmayın o halde dile getirirken bunun da bir seviyesi olsun. Biz derdi sıkıntısı olan insanlarız burda paylaşmışız çaresizlikten belki bir umut diye. Siz koku alıyorsunuz diye kalp kırmanızı çok mu doğal karşılayayım.
Merhaba. Evet ben yeni uyeyim. Ve ne yazik ki foruma su aralar falla kafayi bozdugum icin uye oldum. Burasinin siz soyleyene kadar 3 yeni uye arasindaki yazismadan ibaret oldugunu farketmemistim bile. Uslubunuz bana cok sert geldi. Yeni uyelerin forum acmasi mi yorum yazmasi mi saibeli gorundu size bilmiyorum. Herkes kendi iradesiyle okur ve secer ne yapacagini diye dusunuyorum.Uffff yorum yapan butun uyeler de ne hikmetse "yeni üye", is cikmaz size bu forumdan
Ben yeni uyeyim. Forumda eski veya yeni uye olduguna bakmada
Merhaba. Evet ben yeni uyeyim. Ve ne yazik ki foruma su aralar falla kafayi bozdugum icin uye oldum. Burasinin siz soyleyene kadar 3 yeni uye arasindaki yazismadan ibaret oldugunu farketmemistim bile. Uslubunuz bana cok sert geldi. Yeni uyelerin forum acmasi mi yorum yazmasi mi saibeli gorundu size bilmiyorum. Herkes kendi iradesiyle okur ve secer ne yapacagini diye dusunuyorum.stre_cms ile ozelden yazisip sordugum sorulara aldigim samimi yanitlariyla bende guven olusturdu. Hatta kendisi "ben cok para yatirdim birsey cikmadi. Uzme kendini fal beklentileriyle" tarzinda yazdi bana. Ben yine kendi irademle fal gondermek istedigim yerlere gonderdim. Bu forum bunun icin degil midir? Tam olarak nasil bir reklam oldugunu dusunuyorsunuz ve buradan size is cikmaz cumlesindeki suclayici tavrinizi dogru buluyor musunuz? Isteyerek uye oldugum bir platformda tartismaya girmek en son istedigim sey ancak bir cevap yazma geregi duydum. Bundan baska bir mesaj yazmayi dusunmuyorum bu konuda. Kendi gercek sorunlarima fallarla umut aradigim ve ustelik bundan rahatsizlik da duydugum bir donemde bu suclama elbet rahatsiz edici geldi bana. Karsimizdaki insanlarin sahte olabileceginden suphelenerek yola cikabiliriz bu en dogal hakkimiz. Ama sizin ki supheden oteye gidip "is cikmaz" yorumuna geldiginde bana da cevap hakki dogar. Buradaki hicbir uye ile ne bir cikar alisverisim, ne tanisikligim, ne de ortak bir amacim var. Herhangi bir konuda reklam imaji cizdiysem kendi adima uzulurum zaten. Suphelenmenizle ilgili bir sorunum asla yok basta da soyledigim gibi uslubunuzu sert buldum. Eger burada yazilan birkac mesaji objektif okursaniz siz yazana dek bilgi almak adina yapilan paylasimdan ibaret oldugunu goreceksinizdir. Kendimi daha kisa ifade edemeyip bu uzun mesajla zamaninizi aldigim icin ozur dilerim. Herhangi bir "is cikmasi" beklentim olmadigini yinelemek isterim son olarak.