sembol de fal baktıranlar

stre_cms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
197
407
Merhaba kızlar, bi süre farklı yerlerden fal baktırırken karşıma çıkan farklı bir uygulamadır sembol. Fal isteğinizi oluşturuyor ve falcılar sizi telefonla arayıp falınıza bakıyor falan. .. her neyse şu an sistemde bir kaç falcı var ben de bir kaçına baktırdım. En çok etkilemdiğim Nuray Doğan'dı ki artık sistemde yok. fotoğraftan bakarak baya ince ayrıntılar söylemişti hayatımıza dair. Daha sonra Simay hiç soru sormasanızda konuyu açmasanız da tıkır tıkır olayınızı duyarsoınız ağzınızdan buraya kadar gayet başarılı.Geleceği beklemedeyiz. Tuğçe müthiş tatlı ve iyi kalpli birisi. görüsününde iyi olduğuna beni ikna etti diyebilirim. Sağlam psikolojik tahlileri var. Düşünmediğiniz noktalara dikkat çekmede birebir. Ve Yasemin M ben sevmedim bir cümle söyledi sonra belki... belki.... belki... deyip durdu. sokakta parkta bir teyzeyle karşılaşırsınızda dertleşirsiniz onun gibi bir şeydi. hakkını yemek istemem belki enerjisi uymadı bana. başka baktıran var mı arkadaşlar lütfen görüşlerinizi paylaşın.

Bana sembol cafede toprak fal bakti hem tarotta acti yaninda bilmedi desem yalan olur tanisacagim insana ait verdigi tum detaylar tanisma tarihi vs tuttu ancak sonunda mutlu iliski demisti sonuc yine husran

Ben de simaya baktirdim bugun kadin beni bana anlatti resmen. 4 ay vade verdi bir konuyla ilgili onun disinda egitimimle ailemle ilgili bir cok seyi de bildi. Beklemedeyim ben de

Buranin bir web adresi var mi? Bulamadim. Uygulama mi indiriyorsunuz?

Bugün Tuğçeye tekrardan baktırdım ve artık eminim aynı konu üzerine daha da kimseye fal baktırmama gerek kalmadı. Tuğçe müthiş derecede yardımcı olan çok iyi kalpli birisi gerçekten böyle bir insanla tanıştığım için çok mutluyum. Psikolojimi toparlamam ve bunalımdan çıkmam için çok yardımcı oldu. Bir falcı iki saat telefonda konuşur mu ne zaman baktırsam hiç gocunmadan vakit ayırdı. Rahatlattı kendime geldim. Bütün arkadaşlarım ilişkimi yargılarken ve ben bundan ötürü susmuşken artık çevreme , kendime gömülmüşken o beni dinledi,aydınlattı, zihnimi boşaltıp asıl noktalara odaklanmamı sağladı. Tek kelimeyle minnettarım.

Uffff yorum yapan butun uyeler de ne hikmetse "yeni üye", is cikmaz size bu forumdan

Uffff yorum yapan butun uyeler de ne hikmetse "yeni üye", is cikmaz size bu forumdan
canım yorum yapabilmek için illaki yıllarca fırumda olmak zorunda mıydım? Kıdem durumu mu söz konusu yoksa kast sistemi mi var forumda. Yeni olduğumuza dayanarak bizim dürüstlüğümüzü sorgulama yetkisini nerden aldın? Ben kendi fikrimi söylemişim arkadaşlar da kendininkileri. herkes fikrini beyan etmekte hür. Peki sen neden buna karşı çıktın? Sana sıkıntı yaratan durum nedir?

Ben yillardir bu forumdayim oyle reklamlar gordum ki buna dayanarak yazdim. Yeni uye insanlar girip de hem paralarini hem umutlarini harcamasin diye yazdim. Size yorum yapamazsiniz vs gibi bir sey soylemis miyim? Hayir. O zaman yukaridaki aciklamalariniz pek yerinde olmamis. Ben de foruma girip yorumlarin reklam olabilecegini rahatca söyleyebilirim. Neden? Cunku burasi bir forum. Bu kadar yeni uye bir uygulamayi bir siteyi ovunce haliyle düsündürüyor insani.

"KİMSE BAKTIRMASIN O ZAMAN!" buna dayanrak birileri karar alacaksa buyursun. Ki sizden önceki en son yorumumu okursanız ben artık fal baktırmayacağımı söylemişim. Bu başlığı açarken de zaten benim duyduklarım ne derece gerçekleşir gerçekleşenler oldu mu diye merak ettiğimden açmışım o da belli bir şey yani. Kimseye koşun baktırın seklinde bir yönlendirmem bir ifadem mi olmuş?

Vallahi daha fazla yazamayacagim. Ben kimse baktirmasin baktirmayacak vs mi yazdim. Bana reklam kokusu geldi, girdim yorum ysptim niye uzatiyorsunuz. Begenmediginiz bir yorumum varsa buyrun kib leyin. Uzatmayalim lutfen burasi bir forum siz nasil yaziyorsaniz ben de yaziyorum. Yanlis da yazmis olabilirim yeni uye yorumlari olunca bende bu hissi uyandirdi, bu kadar.

Ayrıca bu forumdan kendime nasıl bir iş çıkarıcam ve neyin reklamını yapıyorum ne amaçla bunu da belirtin bir dahaki sefere. Ben çok şükür düzenli maaş alan bir insanım. Buraya her türlü de kanıt koyabilirim. Forumdan size iş çıkmaz şeklinde yorum yapmayın o halde dile getirirken bunun da bir seviyesi olsun. Biz derdi sıkıntısı olan insanlarız burda paylaşmışız çaresizlikten belki bir umut diye. Siz koku alıyorsunuz diye kalp kırmanızı çok mu doğal karşılayayım.

Hanimefendi bana ne sizin maasinizdan. Allah allah ya. Niye uzatiyorsunuz uzatmayin. Forum boyle bir yer herkes istedigini yazar. Ben bu baslikta oyle hissettim yazdim bu kadar. Tanimadiginiz insana nkye kiriliyorsunuz. Sahsiniza hakaret mi ettim sizi alintiladim mi. Yok. Fazlaca gereksiz duyarlilik kasiyorsunuz. Bakin rica ediyorum uzatmayin. Alintilamayin lutfen. Dedigim gibi asagida kib butonu var, begenmediginiz haksizca yaptigimi dusundugunuz yorumumu kib leyebilirsiniz. Moderetorler uyarir.

Ben yeni uyeyim. Forumda eski veya yeni uye olduguna bakmada
Merhaba. Evet ben yeni uyeyim. Ve ne yazik ki foruma su aralar falla kafayi bozdugum icin uye oldum. Burasinin siz soyleyene kadar 3 yeni uye arasindaki yazismadan ibaret oldugunu farketmemistim bile. Uslubunuz bana cok sert geldi. Yeni uyelerin forum acmasi mi yorum yazmasi mi saibeli gorundu size bilmiyorum. Herkes kendi iradesiyle okur ve secer ne yapacagini diye dusunuyorum. stre_cms ile ozelden yazisip sordugum sorulara aldigim samimi yanitlariyla bende guven olusturdu. Hatta kendisi "ben cok para yatirdim birsey cikmadi. Uzme kendini fal beklentileriyle" tarzinda yazdi bana. Ben yine kendi irademle fal gondermek istedigim yerlere gonderdim. Bu forum bunun icin degil midir? Tam olarak nasil bir reklam oldugunu dusunuyorsunuz ve buradan size is cikmaz cumlesindeki suclayici tavrinizi dogru buluyor musunuz? Isteyerek uye oldugum bir platformda tartismaya girmek en son istedigim sey ancak bir cevap yazma geregi duydum. Bundan baska bir mesaj yazmayi dusunmuyorum bu konuda. Kendi gercek sorunlarima fallarla umut aradigim ve ustelik bundan rahatsizlik da duydugum bir donemde bu suclama elbet rahatsiz edici geldi bana. Karsimizdaki insanlarin sahte olabileceginden suphelenerek yola cikabiliriz bu en dogal hakkimiz. Ama sizin ki supheden oteye gidip "is cikmaz" yorumuna geldiginde bana da cevap hakki dogar. Buradaki hicbir uye ile ne bir cikar alisverisim, ne tanisikligim, ne de ortak bir amacim var. Herhangi bir konuda reklam imaji cizdiysem kendi adima uzulurum zaten. Suphelenmenizle ilgili bir sorunum asla yok basta da soyledigim gibi uslubunuzu sert buldum. Eger burada yazilan birkac mesaji objektif okursaniz siz yazana dek bilgi almak adina yapilan paylasimdan ibaret oldugunu goreceksinizdir. Kendimi daha kisa ifade edemeyip bu uzun mesajla zamaninizi aldigim icin ozur dilerim. Herhangi bir "is cikmasi" beklentim olmadigini yinelemek isterim son olarak.

Cok uzun yazmissiniz gercekten okuyamadim. Siz de yanlis bir yazim oldugunu dusunuyorsaniz kib leyebilirsiniz yorumumu. Yukarida yazdiklarim yeterli diye dusunuyorum. Ben kimseyi alintilamadim. Biri daha alintilarsa ben kib leyecegim soyleyeyim. Uzatmayalim bu benim fikrimdir diyorum.

Lutfen baska biri alintilamasin. Yorumu yanlis bulan kib lesin.

Kizlar saniyorum siz de bizim gibi fallarla zor zamanlarinizi gecirmeye calisanlardansiniz. Simdi profillerinizden mesajlariniza baktim. Ilk basta yeni uye yeni uye ve falciya cok iyiydi bildi yorumlari gorunce fal dunyasinin vermis oldugu suphe duygusuyla oyle yazdim. Saniyorum size haksizlik ettim. Sizler de bu forumda, fal dunyasinda daha cok zaman gecirdikce hak vericeksinizdir bana diye duaunuyorum. Maalesef o kadar falci girip reklam yapiyor ki insan ister istemez supheleniyor. Kusura bakmayin lutfen, kirdiysam ozur dilerim.

Leyla_74 stre_cms

Cok ama cok tesekkur ederim bu mesajiniz icin. Benim icin cok anlamli oldu. Bizi anlamaniza cok sevindim. Ozellikle sizin de belirttiginiz gibi malesef sorunlu donemlerde insanlar yeni yara almaya acik oluyor. Tesekkur ederim. Ozur dileyecek ya da affedecek bir durum yok ancak karsilikli birbirimizi anlayabilmek cok degerli su an kendimce. Ozur dileyebilmeniz sizin buyuklugunuz elbet. Gununuz guzel gecsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…