- 8 Nisan 2017
- 197
- 407
Merhaba kızlar, bi süre farklı yerlerden fal baktırırken karşıma çıkan farklı bir uygulamadır sembol. Fal isteğinizi oluşturuyor ve falcılar sizi telefonla arayıp falınıza bakıyor falan. .. her neyse şu an sistemde bir kaç falcı var ben de bir kaçına baktırdım. En çok etkilemdiğim Nuray Doğan'dı ki artık sistemde yok. fotoğraftan bakarak baya ince ayrıntılar söylemişti hayatımıza dair. Daha sonra Simay hiç soru sormasanızda konuyu açmasanız da tıkır tıkır olayınızı duyarsoınız ağzınızdan buraya kadar gayet başarılı.Geleceği beklemedeyiz. Tuğçe müthiş tatlı ve iyi kalpli birisi. görüsününde iyi olduğuna beni ikna etti diyebilirim. Sağlam psikolojik tahlileri var. Düşünmediğiniz noktalara dikkat çekmede birebir. Ve Yasemin M ben sevmedim bir cümle söyledi sonra belki... belki.... belki... deyip durdu. sokakta parkta bir teyzeyle karşılaşırsınızda dertleşirsiniz onun gibi bir şeydi. hakkını yemek istemem belki enerjisi uymadı bana. başka baktıran var mı arkadaşlar lütfen görüşlerinizi paylaşın.