• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

semazenli düğün organizasyonu..??

snmz_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
52
0
46
Tekirdağ
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum..ben de mayıs gibi evleneceğim inş, ama biz mevlütlü olsun istiyoruz,arada semazen grubu falan..ama semazen gruplarının fiyatları hakkında bi bilgim yok, çevrenizde yada aranızdaa bu tarz düğünü olan var mı kızlar:26:..yardımcı olursanız çok sevinirim..:34:

ayy cok guzel dusunmussunuz, bayildim bu fikre ama keske bunu yazdan once soyleseydin guzelim yaa:50:
yazin dugunum oldu ve dugunden bi gun once mevlut yaptik, aklima gelseydi semazen super olurdu.
bu arada simdiden tebrik edeirm allah bi yastikda kocatsin sizi:))

haa bide hosgeldin kk.:49:

:) saol cnm, amin inş..seni de tebrik edrm cnm..rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş..ilgilendğin için çok saol cnm..:34:

bu gece kimseden fayda yok sanırım bende konu açtım herkesin fikrine ihtiyacım var ama bakan yok
ayrıca tebrik ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin

Biz samsunda oturuyoruz ilim yayma vakfında yapılmış kuzenimin düğünü semazen gösterisi yapıldı semazenler için +250 lira verilmiş sanırım ama inanki o kadar muhtşemdi ki tüylerim diken diken olmuştu çok güzel oluyor.Şimdiden mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
semazen fiyatlarini bilmiyorum da dügün icin cok güzel düsünmüssünüz
bende almanyada bir ark.dügünün organizesini üstlenmistim
semazen,ilahiler,siirler,piyesler ,kaynana üzerine manilerle atismalar yapmistik harika bir dügün olmustu,birde gelinle damatin kücüklük resimlerini slayt olarak ekrana vermistik misafirler baya keyifle izlemislerdi cok güzel olmustu insallah sizin dügününüz daha da güzel olur,
Rabbim dügününüzü hayirli ugurlu etsin insallah

Çok sağolun kızlar, çok teşekkür ederim..İnş bakalım bizde hayal ediyoruz şimdilik, az da kaldı gerçi ama ayarlayabilirsek gerçekten çok mutlu olacağım..Maddi olarak da az buçuk bişeyler oluşsa ona göre hareket edicez ama bakalım artık, hayırlısı..

Merhaba canım öncelikle tebrik ederim dilerim herşey istediğin gibi olur...Ben de yazın evlendim.Ben konyalıyım.Biz eşimle farklı memleketlerden olduğumuz için bizim iki düğünümüz oldu.İlki Konyadaydı.Eşimin akrabaları konyaya ilk defa bizim düğünümüzde gelecekleri için konyadaki düğünümüzde konyaya özgü farklı bi etkinlik yapalım istedik.Düğünüm bi otelde yemekliydi.Yemeğin ardından da canlı tasavvuf müziği eşliğinde sema gösterisi yapıldı.Başta organizasyonu yaparken çok tereddütlerim vardı ama zannettiğimden çok çok güzel bi ortam oldu şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum.Misafirlerimiz de bayıldılar çünkü canlı olarak izledikleri ilk sema gösterisiydi...Fiyat konusuna gelince yanlış hatırlamıyorsam 3 tane semazenden oluşan bi grup için 250_300 tl gibi bi miktar ödedik.Tabi bu fiyata canlı müzik dahil değil.Bence sema gösterisi canlı müzikle çok daha etkileyici oluyor.Düğününüzü yapacağınız ortam da önemli.Herşey uygun olursa sema gösterili bi düğün kesinlikle çok güzel oluyor canım tecrübeyle sabittir:61:Mutluluklar...:81:

merhaba canım;

semazenli düğün organizasyonları islami düğün organizasyonları için xxxxxxxxxxx a bakabilirsin.arkadaşımın düğününde tasavvuf musikisi ve semazen gösterisi ile birlikte sinan topçu oldu harikaydı ben çok beğendim tasavvuf ve ilahili düğünü istersen bir incele derim canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum..ben de mayıs gibi evleneceğim inş, ama biz mevlütlü olsun istiyoruz,arada semazen grubu falan..ama semazen gruplarının fiyatları hakkında bi bilgim yok, çevrenizde yada aranızdaa bu tarz düğünü olan var mı kızlar:26:..yardımcı olursanız çok sevinirim..:34:

Merhaba bu konuda Türkiyedeki lider firmalardan biri olan buse organizasyonu tavsiye ederim. Çünki, tüm ekip ve ekipmanları kendi bünyesine ait. Aracılık yapıp ekstra fiyatlara çıkartmıyorlar. Şimdiden mutluluklar...

canım bu işi çok güzel yapan bir ekip tanıyorum dış ulkelerdede iş yapıyorlar

[video=youtube;6QDIEHrg8wY]http://www.youtube.com/watch?v=6QDIEHrg8wY[/video]

sinan topçu size konu ile ilgili olarak yardımcı olacaktır.

Merhaba,

Düğününüz için mekan belirtibelirseniz firmamız yardımcı olabilir. Şimdiden hayırlı olsun...

Catering, kokteyl, piknik, düğün, ses ve ışık sistemleri hizmeti veren asrın organizasyon' u tercih edebilirsiniz.

Tüm organizasyonlarınızın HAYALİNİZDEKİ gibi olması dileklerimizle...

[video=youtube;xw338EgZfK0]http://www.youtube.com/watch?v=xw338EgZfK0[/video]

[video=youtube;Mka4UECvQSM]https://www.youtube.com/watch?v=Mka4UECvQSM[/video]

Back