semaver, şarzlı süpürge..

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
358
Yer
Muğla
kızlar kaç gündür araştırıyorum ..iyice kafam karıştı.
semaver ve şarzlı süpürge almak istiyorum..sizin kulalnıp memnun kaldığınız veya memnun kalmadığınız markaları yazarmısınız.

cnm semaveri bilmem ama,şarjlı süpürgede fakirin son çıkan modelini tavsiye ederim..semaverde de arzumu tercih edeblirsin.annem onu kullanıyor,çok memnun :)

cnm semaveri bilmem ama,şarjlı süpürgede fakirin son çıkan modelini tavsiye ederim..semaverde de arzumu tercih edeblirsin.annem onu kullanıyor,çok memnun :)
canım fakirin Fakir RCT-144 Şarjlı Süpürgesindenmi bahsediyosun..listemde ilk sıramda:)
semaver olarakta arzum Akıllı Semaver Çay Makinesi listemde ama yorumlarda çok elektrik çektiği yazılmışş..cvb için çok tşklerrr

Ben Karaca nın üzeri porselen altı semaver olan modelini kullanıyorum
ama semaver günlük kullanıma hiç uygun değil
onun yerine altı üstü çelik çaycı modelleri var arzum mesela onu alsan?
semaveri misafirde iyi olur çok çay alır diye düsündüm tamam altı çok çay alıyor ama
üstü normal bir çaycınınki kadar kalabalık misafirde yeri geliyor ikinciyi demlemek gerekiyor
o yüzden semaver çok kullanıslı değil, yine de sen bilirsin tabi,:26:

canım ben semaveri günlük için değil misafir için istiyorum.üstü az alıyo ama daha pratik hani musluğu filan çok yorucu olmuyor onun için istiyorum.
karacanın porselen demliği çayı koyarken akıtıyo diyorlar doğrumu acaba..cvp içinde çok tşk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…