Benim oğlum olsa bende göndermezdim.
Birileri şehit cenazesi varken düğün dernek dolaşsın öbür tarafta şehit annesinin yüreği yangın yeri olsun.
Kardeşim askerliğini jandarma komando olarak doğuda yaptı.Ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir
Eskiden olsa vatan borcu derdik.Şimdi ise kendi oyunlarına piyon yapmalarına izin vermezdim...
Ben de göndermezdim.
Çoluk çocuğu şehadet diye kandırıyorlar, kötü yönetime, beceriksizliklerine 20lik ana kuzularını kurban ediyorlar.
B.k gibi yönetin ülkeyi, ehhh nüfus çok tabi, herkes en az 3er 3 er çocuk yapsın, atın önüne teröristlerin. Adam gibi politika yapmak yerine çocukları telef ediyorlar. Pisi pisine ölmeyi şehadet adı altında yumuşatıyorlar işte.
Bende istemiyorum. Birazdan vatan haini ilan edilicez yanlız hazır olun..
Profesyonel ordu olması gerekir. Zorunlu askerliğe karşıyım diyerek mevzuyu genisleteyim bende.
Aynen. 15 yaşında dağa çıkıp 15 yıl boyunca zorlu şartlarda kala kala sertleşmiş ve profesyonelleşmiş teröristlerin karşısına 20'li yaşlarında gencecik çocukları çıkarmanın başarısı tartışmalı bence.Profesyonel ordu olması gerekir. Zorunlu askerliğe karşıyım diyerek mevzuyu genisleteyim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?