• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sema Şimşek: Çok ağlıyorum

office

Ben sizden değilim...
Pro Üye
9 Eylül 2007
21.429
66.418
1.123
Ünlü manken ve oyuncu Sema Şimşek, terörle mücadelede verilen şehitlere çok üzüldüğünü belirterek, “Çok ağlıyorum ve artık bunların gerçekten bitmesini istiyorum” dedi

fft2mm7758096.jpg

Tıp Fakültesi AnatomiA nabilim Dalı ve Medikal Estetik Tıp Derneği işbirliği İle Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen 'Medikal Estetik Yüz Kadavra’ çalıştayı için Edirne’ye gelen ünlü manken ve oyuncu Sema Şimşek, ülkede yaşanan terör olayları nedeniyle neredeyse her gün alınan şehit haberlerine tepki gösterdi.

fft31_mf7758107.jpeg

Bir erkek çocuğu annesi olduğunu ve oğlunu askere göndermek istemeyebileceğini söyleyen Şimşek, “Çok ağlıyorum ve artık bunların gerçekten bitmesini istiyorum. Bir anne olarak konuşuyorum. Çok acı bir şey. Şu an da her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Elbette ki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum. Ancak ölen ve yitip giden onca genç, belki bu dünyayı değiştirebileceklerdi. Hiçbiri olamıyor.” ifadelerini kullandı.

http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Sema-Simsek--Cok-agliyorum.htm?ArticleID=340619

Benim oğlum olsa bende göndermezdim.
Birileri şehit cenazesi varken düğün dernek dolaşsın öbür tarafta şehit annesinin yüreği yangın yeri olsun.

Kardeşim askerliğini jandarma komando olarak doğuda yaptı.Ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir

Eskiden olsa vatan borcu derdik.Şimdi ise kendi oyunlarına piyon yapmalarına izin vermezdim...

Benim oğlum olsa bende göndermezdim.
Birileri şehit cenazesi varken düğün dernek dolaşsın öbür tarafta şehit annesinin yüreği yangın yeri olsun.

Kardeşim askerliğini jandarma komando olarak doğuda yaptı.Ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir

Eskiden olsa vatan borcu derdik.Şimdi ise kendi oyunlarına piyon yapmalarına izin vermezdim...

Ben de göndermezdim.

Çoluk çocuğu şehadet diye kandırıyorlar, kötü yönetime, beceriksizliklerine 20lik ana kuzularını kurban ediyorlar.

B.k gibi yönetin ülkeyi, ehhh nüfus çok tabi, herkes en az 3er 3 er çocuk yapsın, atın önüne teröristlerin. Adam gibi politika yapmak yerine çocukları telef ediyorlar. Pisi pisine ölmeyi şehadet adı altında yumuşatıyorlar işte.

Ben de göndermezdim.

Çoluk çocuğu şehadet diye kandırıyorlar, kötü yönetime, beceriksizliklerine 20lik ana kuzularını kurban ediyorlar.

B.k gibi yönetin ülkeyi, ehhh nüfus çok tabi, herkes en az 3er 3 er çocuk yapsın, atın önüne teröristlerin. Adam gibi politika yapmak yerine çocukları telef ediyorlar. Pisi pisine ölmeyi şehadet adı altında yumuşatıyorlar işte.

Her şehit cenazesinde aynı replik" vatan sağolsun"
Arkadaş sen evladını ne zor şartlarda büyütüyorsun bu kadar kolay mı ?
Tepki yok hiçbirşey yok.
Hoş tepki verseler nolcak giden gittikten sonra...

Bende istemiyorum. Birazdan vatan haini ilan edilicez yanlız hazır olun..

vatan haini ilan edecek arkadaşlar 3'er 5'er doğurup gönderebilirler seve seve.. aman ahlaklı olsunlar, aman notları iyi olsun, aman teknoloji konusunda cahil kalmasınlar, aman psikolojik-fizyolojik sağlıklı büyüsünler diye insanların canı çıksın, birilerinin menfaatine kurban gitsinler sonra.. Üstelik "fıtratta var" denilip Mısırda ki Esma kadar bile değeri olmasın giden canların..

ya tamam da insan neden çok ağlıyorum diye açıklama yapar ki, ben bu tarz çok ağlıyorum açıklamalarını samimi bulamıyorum, ateş düştüğü yeri yakar diye boşuna dememişler

Profesyonel ordu olması gerekir. Zorunlu askerliğe karşıyım diyerek mevzuyu genisleteyim bende.

+1
Egitimli bunca subay var onlar profesyonel ordu zaten, onlar neden gitmiyor mesela? Çocuklara 1 ay 2 ay eğitim yaptırıp dağlarda eğitim görmüş militanların önüne atıyorlar.

Cumhurbaşkanı başkomutan sıfatını da taşıyor, madem başkomutan ordunun başına geçip gitsin.

Profesyonel ordu olması gerekir. Zorunlu askerliğe karşıyım diyerek mevzuyu genisleteyim bende.
Aynen. 15 yaşında dağa çıkıp 15 yıl boyunca zorlu şartlarda kala kala sertleşmiş ve profesyonelleşmiş teröristlerin karşısına 20'li yaşlarında gencecik çocukları çıkarmanın başarısı tartışmalı bence.

Benim oğlum yok. Bu yüzden bişey diyemeyeceğim o duyguyu bilmiyorum. Ama kızım var. Yetiştirip büyütmeye vesile olup sonrada bir hayvanın ellerinde yok olmasına karşı elimden gelse sokağa çıkarmazdım. Ama biliyorum yapamayacağım. Ama keşke yapabilseydim.

oğlum var, askere göndermeyeceğim.

kocayı gönderdik, nizamiyeden çıkmadı tüm askerliği boyunca, ama yine de kafası kayık döndü, normale dönmesi 2 yılını almıştır.
bir de aktif bölgede yapsaydı askerliğini ne olurdu, ki benim eş 25 yaşında gitti.

20 yaşında gencecik çocuklara yazık değil mi, onlar daha kuzu yaaa...

Back