Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selülitten nasıl kurtulucam:((
- Konu Sahibi gulcinf
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bakin kizlar size dogal oneri hem emzirirken gaz sorununa ve sutu arttirmayada yariyor hem selulit dusmani iksir 1lt suya 1tatli kasigi rezene 1tatl. kas. anason,1tatl. kas. biberiye konur kisik ateste 5 dk kaynar 10 dk demlenip cam siseye konur bu karisim suzuldukten sonra tum gun limonla tuketilir
2.secenek:haftanin 4 sabahi limon,bal,ilik su icilmeli kabizliga iyi ve toksinleri atici unutmayin selulitte bir toksin
2.secenek:haftanin 4 sabahi limon,bal,ilik su icilmeli kabizliga iyi ve toksinleri atici unutmayin selulitte bir toksin
bakin kizlar size dogal oneri hem emzirirken gaz sorununa ve sutu arttirmayada yariyor hem selulit dusmani iksir 1lt suya 1tatli kasigi rezene 1tatl. kas. anason,1tatl. kas. biberiye konur kisik ateste 5 dk kaynar 10 dk demlenip cam siseye konur bu karisim suzuldukten sonra tum gun limonla tuketilir
tavsiyelerin için sağol ama ben doktoruma bitki çaylarını kullanabilirmiyim dedim pek önermedi sadece papatya içebilirsin dedi o yüzden kullanmalımıyım bilmiyorum..fisfisfis
gülçin canım bazı bitki çayları düşüğe neden oluyo biliyosun oyüzden pek içmeni tavsiye etmem ..
biberiye, karanfil .limon,kişniş ,gül ,vanilya ve üzüm çekirdeği.badem yağlarını karıştırıp selülitli bölgelere sür çok faydasını görürsün ..ama kullanmadan önce yinde dr a sor canım ...
biberiye, karanfil .limon,kişniş ,gül ,vanilya ve üzüm çekirdeği.badem yağlarını karıştırıp selülitli bölgelere sür çok faydasını görürsün ..ama kullanmadan önce yinde dr a sor canım ...
maydanoz yiyin fazla suyu atar.. iyi gelir maydanzou bir hafta oldu kullanalı çok iyi geldi. devam edeceğim hayatım boyunca ama tabii benim selilütler çok yoğun değildi.
dusuk tehlikesi oldugunda maydonozu yasakliyolar,bence abartmamaya dikkat etmeli maydonozu...
Selilut iin tek care spordur arkadaslar. her firsatta yuruyun, acik ve temiz havali bir yer bulup orada yuruyun ki aerobik bir faaliyet olsun vucudunuz icin, yag hucreleri parcalansin ve dagilsin. Evde yer egzersizleri yapin. Cok zorlanmadan yapacaginiz hareketlerde muhim olan cok tekrar...
- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
B
balçiçeği
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar bende banyo yaparken türk kahvesini azcık ıslatıp bacaklarıma sürüyorum selülite iyi geldiğini duymuştum internette ama ben daha yeni yapamaya başladığım için daha pek bi fark yok bide kakao yağı iyi geliyomuş kafein içerdiği için.genelde selülit kremlerindede kafein var zaten onun için öneriyolar kahveyi kakao yağını heralde