Selülit Selülitlerinize Pratik Çözümler

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

hazan_yapragxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
5
0
43
internette araştırırken buldugum bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim.dermatolog dr.melisa eczacıbaşının bir yazısı.
rezene elma kabukları ve yeşil çayı karıştırarak hazırladıgınız bu nefis bitki çayını günde en az 4 kez içmeye çalışın.
mümkünse hergün bir demet maydonoz bol bol kereviz lahana ve enginar yiyin.
kızartmalar yerine fırın bugulama ve haşlama yemekleri tercih edin.
mutlaka içtiginiz günlük su miktarını arttırın.
koyu kahve koyu cay gazlı içecek ve kola tüketimini azaltın.
yiyeceklerinizi tuz yerine baharat limon ve aromatiklerle tatlandırmaya bakın.
bileşiminde lif oranı yüksek beslenme tarzını seçerek toksit madde atılımını kolaylaştırın.
aşırı tuz ve yag içeren şarküteri ürünlerinden yaglı sos ve yemeklerden uzak durun
kızartmalar yerine fırın bugulama ve haşlama yemekleri tercih edin.
tatlı ihtiyaçlarınızı meyve tatlandırıcı ile hazırlanmış meyve kompostoları ve sütlü tatlılardan karşılamaya çalışın.:nazar:

merhaba arkadaşlar benimde dogumdan sonra çatlaklarım karnımda çok fazla sarkma oluştu 1 yıl önce karın gerdirme ameliyatı oldum.göbek deligimin izasından kesip yeni göbek deligi actılar düşünün okadar büyüktü ama halen çatlaklarım var bende rejene sipariş edecektim araştırayım dedim kulanan arkadasların yorumları gercekten beni hayal kırıklıgına ugrattı:KK43:(( baska ürün kulanan varsa işe yarayan lütfen paylaşsın teşekkürler

merhaba benimde dogum çatlalaklarım var göbeyimde beni çok rahatsız ediyo bu durum ama uzun yılar geçti aradan bir çaresi varmı. acaba tv de çıkan kremler işe yarıyomu . kulanan varmı aranızda arkadaşlar ?teşekürler.

internette ebru şallının bi tarifini gördüm. 5 günde etkisini göstermeye başlar yazıyodu..

tarif şöyle;

- 3 kabak
- 2 enginar
- 1 avuç brokoli
- 1 avuç maydanoz
- 1 orta boy soğan
- yarım limon suyu

sebzeleri az suda haşlıyosunuz. haşladığınız suyla birlikte blendırdan geçirip limon suyunu ekliyosunuz ve tekrar blendırda karıştırıp her gün kahvaltıdan yarım saat önce sıcak veya soğuk, 1 bardak içiyosunuz.

denemek isteyenlere oldukça kolay bi tarif a.s.

Son düzenleme:
internette ebru şallının bi tarifini gördüm. 5 günde etkisini göstermeye başlar yazıyodu..

tarif şöyle;

- 3 kabak
- 1 enginar
- 1 avuç brokoli
- 1 avuç maydanoz
- 1 orta boy soğan
- yarım limon suyu

sebzeleri az suda haşlıyosunuz. haşladığınız suyla birlikte blendırdan geçirip limon suyunu ekliyosunuz ve tekrar blendırda karıştırıp her gün kahvaltıdan yarım saat önce sıcak veya soğuk, 1 bardak içiyosunuz.

denemek isteyenlere oldukça kolay bi tarif a.s.
seluluı ıcınmı catlak ıcınmı canım

özellikle selülit için canım. detok etkisi yapıp yağların yakılmasına, vücuttaki zehrin atılmasına yardımcı oluyomuş

bende kısa bir süre önce amwey in sıkılaştırıcı kremini kullanıyorum selülütlerede etkisi olduğunu duydum,aranızda ürünü kullanan var mı?

tarif şöyle;

- 3 kabak
- 2 enginar
- 1 avuç brokoli
- 1 avuç maydanoz
- 1 orta boy soğan
- yarım limon suyu

ayyy ben bunları pek sevmiyorumm ama nasıl içicem sularınııı tadı iyi değildirrr heraldeee :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

X