Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 7 aydır hergün düzenli yürüyüş ile popomdaki selülitlerden gram bile kurtulmadım Zayıfım,normalde de yağlı tuzlu pek yemem ve hergün yürüyüş,bol bol su gram değişiklik yok.... son 1 aydır pilatese başladım,ip atlamaya da başlıcam bakalım,onun dışında barbara bort aldım 1 kutu bitmek üzere,yine gram değişiklik yok....benim popomda sorun var,kendimi sıkınca ortaya çıkıyorlar,buna rağmen yani az olmasına rağmen gitmiyorlar,çok sinir bozucu.Halbuki ben yaza kadar gider diye düşünüyordum,sporla filan,az ya güya..ama bak yaz geldi hala tık yok......
Sanırım selüliti ileri derecede olanlar da ilerleme daha çabuk oluyor,buradan okuduğum yorumlara göre..sen de durum nasıl?
durum bende de aynı canım ama kremlere boşuna para dökme hepsi kar amaçlı geçen televizyonda prf söyledi ben şimdi bir yerden duydum Maydanoz bu konuda çok iyiymiş sende dene bakalım sonuçları buradan yazalım ben 2 gün oldu başlayalı hem Maydanozumu yiyorum hemde 2 bardak su içiyorum yanında bundan umudum var çünkü maydanoz ödemde attırıyor ve domates bol bol yiyorum bir gelişme olursa yazacağım :)
ben elektrik süpürgesini denemeye karar verdimmmm
ne güzel yoktu hiç nerden çıktılarsa
bence deneme canım,bacakları mosmor kalanları okumuştum bu forumda
bu arada ben bırak bikiniyi şort bile giyemiyorum bakalım ne olacak istikrar önemli
az bişeyse kafaya takmayın arkadaşlar ya, erkeklerin o kadar takacagını sanmıyorum
ama benim şu an bacaklarımın anneminkilerden farkı yok,sıkı bir spora başlamam lazım ama nerdeee
canım çok rahatsız oluyorsan tenemisir'in dediği gibi çorap da olur yada çorap görünümü veren spreyler var (bir sürü renk seçeneği yada bronz ten, buğday ten). Ben sally hansen'inkini kullanıyorum. Ama biraz tuzlu 50tl bitince Rimmel markasınınkini alcam 25tl miş
kızlar hadi hep birlikte hergün yarım demet maydanozu gün içine bölerek yanında su ile yiyelim .. Bunun yanında o bölgenin harekete geçmesi çok önemli gün aşırı kabak lifi ile yani sert bir lif ile bölgeye masaj yapalım ve spor yapamıyorsak üşengeçsek günde 10 dakikada mezdeke oynayalım ve sonuçları yazalım ne dersiniz ? Ama maydanozu ihmal etmeyelim ben maydanoza başladım varsa kremlerinizide bölgeye masaj yaptıktan sonra sürelim :)
Ben de bacakları daha pürüzsüz gösterdiği için kullanıyordum Sally Hansen'i.İlk çıktığında harikaydı ama son iki senedir berbat.İçine sim katmışlar,güneş bir vursun parıl parıl parlıyorsun ve kapatıclığı da eskisi gibi değil.Oysa ki harika bir üründü,niye içeriğinde değişikliğe gidildi anlamış değilim.Bacakları çok doğal ve pürüzsüz gösteriyordu.Şimdi ise... Sen memnun musun hala?Ben bu sene alıp almamakta kararsızım,madem rimmel in varmış onu alıyım bari.O nasıldır ki,bi araştırıyım forumda belki kullanan olmuştur.Ama sally hansen çok kötü olmuş ya of niye değiştirmişler ki
benim aldığım 1.5 sene öncesinden canım nerdeyse anca bitti gibi zaten deneme amacıyla Rimmel'i alcaktım. Arkadaşım dedi banada. Ona gidince denedim vallahi iyiydi beğendim kullandığım (eski) Sally Hansen'le aynı gibiydi. Ondan karar verdim. Zaten 50tl vermek biraz koycaktı ilaç gibi geldi yani :) ayın 5ine kadar almış olurum heralde. Ama denediğim için; Rimmel'den de memnun kaldığımı söyleyebilirim canım