Selülit Selülitlerimden kurtulmak istiyorum... At kılı fırçası sorunsalı...

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

maviduvar1

Ben beni bıraktığımda, sen beni bırakma ya' Rab...
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
14.383
24.221
37 yaşındayım. 4 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum ancak kurtulamadım.
Netten araştırdım biraz. At kılı fırçası ve ipek kese ile masaj yapmak çözüm olabilirmiş. Ancak bunların kullanımı ile ilgili çok farklı şeyler yazıyor.
Masajı kuru mu yoksa yağla mı yapmalıyım.
Keseyi haftada kaç gün yapmalıyım.
Tecrübeleriniz varsa benimle paylaşır mısınız

Selam canım. Ben rossmandan doğal kıllı fırça almıştım 2 hafta önce banyodan sonra kuru olarak uyguladım genel olarak bazen de Hindistan cevizi yağı sürdüm ve onu yedirene kadar fırçaladım. Dün de at kılı fırçası aldım indirimden yararlanıp bir de internette çok övülen selulit jelini. Yarından itibaren sabahları kuru fırça yapıcam. Arkasından sıkılaştırıcı vücut losyonu surucem. Akşamları Hindistan ceviziyle fırça yapıp selulit jelini surucem termal tayt giyip spor yapıcam squat, lunge, geriye tekme vb.hareketler. Tuzu da önemli derecede azalttım. Sonuç alacağımı düşünüyorum bu şekilde

K kumralada27 cevabın için çok teşekkür ederim. Ben de yarın at kılı fırçasını alacağım. Bir kaç sitede susam yağıdenmiş. Sabahları işe girmeden kuru fırçalamayın akşamda kuru fırçalayıp susam yağını sürmeyi düşünmüştüm
Senin kullandığın ürünler neler. Sıkılaştırıcı losyon ve selülit jelinin ismini verebilir misin

K kumralada27 cevabın için çok teşekkür ederim. Ben de yarın at kılı fırçasını alacağım. Bir kaç sitede susam yağıdenmiş. Sabahları işe girmeden kuru fırçalamayın akşamda kuru fırçalayıp susam yağını sürmeyi düşünmüştüm
Senin kullandığın ürünler neler. Sıkılaştırıcı losyon ve selülit jelinin ismini verebilir misin
at kılı fırçası watsonsda indirimde canım şuan ordan al istersen 26 Tl sanırım. Krauterhof selulit jeli, yorumlara bak istersen baya memnun kalan var. Losyon nivea q10 400 ml o da kadınlar günü için %50 indirimde:) yalnız krauterhofun sıkılaştırıcı jeli de aloe veralı olan daha iyiymiş sanırım ben nivea bitince onu alıcam. Googlea " Hindistan cevizi yağı denek" yaz kadınlar kulübünde 1 ay süreyle test edilmiş başarılı olan ve olmayan yöntemler var en etkilisi Hindistan cevizi yağı ve vücut fırçalama bir arada demiş kullanan kadınlar evde de vardı ona başladım o yüzden ama susam yağını da önerenler var tabi. Bir de duşta mutlaka soğuk su kullan sorunlu bölgelere sırf bu yöntemle bile kurtuldum diyenler var. Hindistan cevizi yağı alırsan katı olanları tercih et yalnız, doa kozmetik, mecit efendi ya da balen tavsiye ederim

K kumralada27 dün watsons da baktım. Bulamadım fırçayı. N11 de. Alacağım yarın. Bahsettiğin jel ve sıkılaştırıcı için yarın tekrar uğrayayım watsonsa.
Benim şöyle bi yaşamım var. Sabah 6 da kalkıyorum. 8 de çocuk okula gidiyor. Ben 45 dk spor yapıp duş alıp okula gidiyorum.
Sabah kalkınca fırçalasam duştan sonra da Nivea yı sürsem. ( kıyafetim de leke yapmaz diye umuyorum)
Akşam da yine kuru fırçalayıp niveayı sürsem
Bu jeli hangi ara kullanacağım.

Sabah spordan önce jeli mi sürsem.
Suyu artırıp tuzu azaltacağım
Kahveyi Günde bi fincan Türk kahvesi ve bi fincan nescafeye düşüreceğim. 2-3 kupa yeşil çay içeceğim.
Akşam yatmadan ve sabah kalkınca limonlu su içmek de iyi geliyormuş

K kumralada27 dün watsons da baktım. Bulamadım fırçayı. N11 de. Alacağım yarın. Bahsettiğin jel ve sıkılaştırıcı için yarın tekrar uğrayayım watsonsa.
Benim şöyle bi yaşamım var. Sabah 6 da kalkıyorum. 8 de çocuk okula gidiyor. Ben 45 dk spor yapıp duş alıp okula gidiyorum.
Sabah kalkınca fırçalasam duştan sonra da Nivea yı sürsem. ( kıyafetim de leke yapmaz diye umuyorum)
Akşam da yine kuru fırçalayıp niveayı sürsem
Bu jeli hangi ara kullanacağım.
akşam nivea yerine selulit jelini sur bence selulite asıl etki eden o çünkü. Fırçayı ben de görevliye sorup buldum selulit jellerinin olduğu yere koymuşlar diğer duş ürünlerinin yanında değildi.

akşam nivea yerine selulit jelini sur bence selulite asıl etki eden o çünkü. Fırçayı ben de görevliye sorup buldum selulit jellerinin olduğu yere koymuşlar diğer duş ürünlerinin yanında değildi.
Tamam çok teşekkür ederim. Furçalayıp jeli sürerim akşam. Sabah ta spordan sonra niveayı. İlk defa bu kadar taktım kafama selülitlerimi. Ama inat ettim kurtulacağım
Netten sipariş vermeden watsonsa bakayım en iyisi.
Ben keselerin olduğu yere bakmıştım. Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun.

Tamam çok teşekkür ederim. Furçalayıp jeli sürerim akşam. Sabah ta spordan sonra niveayı. İlk defa bu kadar taktım kafama selülitlerimi. Ama inat ettim kurtulacağım
Netten sipariş vermeden watsonsa bakayım en iyisi.
Ben keselerin olduğu yere bakmıştım. Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun.
ben de azmettim bu kez düzenli uygulucam hepsini inşallah. Rica ederim canım inşallah kurtuluruz

ben de azmettim bu kez düzenli uygulucam hepsini inşallah. Rica ederim canım inşallah kurtuluruz
öğle arası hemen avm ye gittim. watsonsdan tüm ürünleri aldım. selülit kremi selülit jeli ve at kılı fırçası bu akşam uygulamaya başlayacağım.

İyi bulduğuna sevindim:) gelişmeleri yazalım bakalım olumlu sonuçlar alırız inşallah
İnşallah akşam başlayacağım. Netten de kremi Nasıl sürüp masaj yapmam gerektiği ile ilgili video izledim.
Aynen dediğin gibi kremlerin oldupu yerde idi

dayanılmayacak kadar olmasa da yandı evet 1 saate yakın ten hassasiyetine göre değişir ama yanması ve ısınması normal canım
çok teşekkür ederim.
bu sabha da yaptım fırça ile. kollarım çabuk yoruluyor ama alışacak zamanla.

X