- Konu Sahibi istanbuLove
-
callanetics cidden işe yarıyor bu konuda, benim de bu aralar başlamam lazım tekrar
Bakalim yaglari surdum bu aksam yatmadan basen ve kalca callenetics yapicam , bugun 4. Gunum basenlerimde incelme var resmen bide callenetics ekleyince bakalim neler neler olucakarkadaslar cok pahali kremlerdemde kullandim ,vakumlu tedaviymis mezoterapiymis evet yaptirdigim yaz guzeldi ki tamamen gecirmemisti sonradan daha fena oluyo deri elastikiyetini kaybediyo , o yuzden bu 3karisimi kesin oneriyorum , yapanlariniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim
kimse ilgilenmemis galiba yine de bu konuda arastirmasi olan olursa okumasi amaciyla selulit guncesi gibi yazmaya devam edeyim , ptesiden beri devam ediyorum iki gun sadece yag yapmadim , harici callenetics 8er dakikalik egzersizleri ve cayima devam ediyorum henuz bi hafta oluyo ama gobul rahatligi ile %20 kadar gorunumde duzelme sertlesme var .. pes etmek yok devam ..
Bendede yeni yeni cikmaya basliyor,
fitnese yazildim 2 hafta sonra baslarim galiba.
Yilanin basini kucukken ezmek lazim
süpersin valla, devamını bekliyoruz
selulitle savaşmak çatlakla savasmak of ya nedır bu cektıgımız havalar ısınınca bır telas butun bayanlarda gecen sene hırs yaptım selulıtlerı yok edıcem dıye bır bakmısım 54 kılodan 47 kılo dustum yesılcay+ bol su+ suna dumankayanın selulıt formulu ile. ben ust bacaklarımdakı selulıtlerı erıtcem dıye belım ınceceık kalmıs bacaklar cok zor erıyor canım cıktı 7 ay pılates yaptım selulıt yağını surup surup deterjan plastık bardak kap satan yerlede sera strec fılmvar en buyuklerden genelde restaurantlar kullanıyor onunla tum vucudu sardım bacaklar mukemmel oldu sımdı yıne basladım her aksam tv ızlerken pılatesle selülit yok olcak bıde bol yesılcay :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?