Selülit Selülitlere "Elveda" Diyebilirsiniz

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

A_S_L_I

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
16
0
Arkadaşlar ben denenmiş birinden aldığım bi tarifi paylaşıcam sizinle ben henüz yapmaya başlayalı 1 hafta oldu bakalım durum ne olcak.denemeye değer sonuçta zararı yok.Malzemeler-- Rezene + anason + biberiye
Hazırlanışıda şöyle bayanlar-- sabahları, 1 litre suya 1 tatlı kaşığı rezene, bir tatlı kaşığı anason ve 1 tatlı kaşığı biberiye atın. Bu karışımı kısık ateşte 5 dakika kadar kaynattıktan sonra 10 dakika demlenmeye bırakın. Soğuyan karışımı gün boyunca bol limonla tüketin. Selülitlerinizin yok olduğunu ya da en azından gözle görünmeyecek kadar azaldığına şahit olacaksınız.
kaydirigubbakcemile2

arkadaslar selülit icin biberiye,kekik bugday ve badem yagınıda kullanabilirsiniz fakat bu karısımı kışın kullanmak gerekiyor aslı arkadasımızın dedigi gibi hem icten hemde bu sekilde dıstan tedavi kesin cözüm olur

justis dediğin mantıksız değil kışın öölede denebilir ben şuan içiyorum bide bol bol yüzüyorum faydasınıda görüyorum sositososito

ben yaptım işe yaramadı bende içim dısıma cıktı onları icicem diye

slm kızlar aslının dediği doğrudur biberiye otu gerçekten selülüt yakmada iyi bir bitki ... ben denemedim ama deneyen arkadaşlarım olmuştu... ve iyi sonuçlar almışlardı yalnız tansiyonu ve bu tip hastalığı olanlar bunu dikkatli tüketmeliler ve abartmadan sabırla sonuca varmalılar fazla içersem çabuk etki görürüm dememeliler ... hepinize başarılar diliyorum umarım işe yarayacaktır... önce geçeceğine kendiniz inanın ...

bu arada aslıcım yüzmen çok güzel çok faydasını göreceksindir... selülit içinde en iyi spor diyebilirim...

hoşçakalın öptüm sizi kocamanopuyorumnanaktana.s.

selam
ben kizimi daha emziriyorum, emzirme esnasinda da yapabilirmiyiz bu kur u
ZytL-121

X