Selülit Selülite Topuk Taşı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

00ecmel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
77
0
slm kızlar bendende size bir öneri ben bi dönem çikolata ve kahveye aşırı bağlanmıştım yemeden içmeden kesilmiştim çok zayıflamıştım şimdi kilolarımı fazlasıyla aldım vede selülit oluştu ben topuk taşıyla bonyoda kese atar gibi vücüduma sürüyorum bu aralar çokta yürüdüm hiç işim bitmedi çarşıda gözle görünür derecede azlama var fakat hep gitmedi henüz
deniz tuzunuda öneririm arada onuda uyguladım yapan olursa gelişmelerden haberdar edin benide :teselli:

ahhh ben o topu taşını denedim,mahvettim popomukafamçokkarıştı sertmi yapmışım ne yara oldu resmen..2gün pantolonumu bile zor giydim,tuvalete girmek bile işkence oldu o pantolonu aşağı indirirkennnn
bunu yapacaklara tavsiyem sakın sert yapmayın sakınnn,suyun altında anlamıyosunuzz

canım topuk taşı bacaklardaki batıklar için işe yarıyor kullandım hatta kollarımın arka taraflarında küçük küçük sivilceler içinde kullandım işe yaradı ama selüliti ilk defa duyuyorum ....

canım topuk taşı bacaklardaki batıklar için işe yarıyor kullandım hatta kollarımın arka taraflarında küçük küçük sivilceler içinde kullandım işe yaradı ama selüliti ilk defa duyuyorum ....
dene tatlım varsa eğer fazla bastırma ama bazıları fazla bastırmış sanırım sıkıntı yaşamışlar bişe kaybetmezsin parayla pulla yapılacak bişe değil faydasını görürüsün

onun yerie ipek kese yapsanız daha az acılı olur kanaatindeyim :)

X