- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 38
-
- Konu Sahibi lovelystudent
arkadaşlar bir dönem kilo alip vermiştim. kalçamda popo ksımlarımda çok fena çatlaklar ve selülit var deforme olmuş gibi resmen çok iğrenç.
ve hala kilolu kalçalarım.
tamamen geçmez ama bi nebze azaltmak için ne yaptırabilirim ? kavitasyon diye bişey duydum ama en iyi yöntem hangisidir?
birde klcal yüzeyelleşmesi var üst bacağımda lazerle yakılabiliy diye duydum işe yarar mı? son olarakta komple lazer yaptrmak istiyorum hepsine ayn dönem başlayabilir miyim
Merhaba,
Saydığınız her şikayet için farklı tekniklerle yüksek oranlarda çözüm sağlayabilirsiniz. Fakat öncelikle bedeninizin kesinlikle "iğrenç"olmadığını düşünmenizi isteriz. Bedenimiz inan bizlere birer armağan. Kavitasyon, lipsculpture, kılcal damar sorunları, lazer epilasyon.... tüm bunlarla alakalı olarak kliniklerimizde, olası sorunlarınız için pratik, bilimsel ve sağlıklı çözümler var
haklsınız doktor bey. biraz muzdarip olduğum için o şekilde ifade etmişim :/
kavitasyon ve lipsculpture teknikleri hakknda kısa bir bilgi verebilir misiniz? farklı şeyler mi hangisini tavsiye edersiniz?
arkadaşlar bir dönem kilo alip vermiştim. kalçamda popo ksımlarımda çok fena çatlaklar ve selülit var deforme olmuş gibi resmen çok iğrenç.
ve hala kilolu kalçalarım.
tamamen geçmez ama bi nebze azaltmak için ne yaptırabilirim ? kavitasyon diye bişey duydum ama en iyi yöntem hangisidir?
birde klcal yüzeyelleşmesi var üst bacağımda lazerle yakılabiliy diye duydum işe yarar mı? son olarakta komple lazer yaptrmak istiyorum hepsine ayn dönem başlayabilir miyim
Canım ben alidya diye bi tedaviye başladım düşünebilirsen özelden yaz bana selülitlerin için.
canım özelden yazamadım. nasıl bişey bu alidya
Canım bir sıvı var vücutta selülit olan bölgelere enjekte ediliyor. Seans bitiminde garantisinide veriyor tabiiki doktorum
Canım tedavim tamamlandığında atarım :)Ya bende şu tedavi yöntemini duydum bana öncesi ve sonrası fotoğrafıni atabilirmisin ?
Canım tedavim tamamlandığında atarım :)