karbeyaz Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 1.178 106 323 9 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynocukk #21 maatram .!.: Ben yaptırmadım ama mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada bacaklarınızda kılcal damarlar varsa yine bir selilüt kurtarıcısı görünen LPG yi denemeyin çünkü kılcal damarları arttırıyormuş. Genişletmek için tıkla... mezoterapi inanılmaz acıtıyor ama ozon sauna tek başına iyi gelmez mi ?
maatram .!.: Ben yaptırmadım ama mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada bacaklarınızda kılcal damarlar varsa yine bir selilüt kurtarıcısı görünen LPG yi denemeyin çünkü kılcal damarları arttırıyormuş. Genişletmek için tıkla... mezoterapi inanılmaz acıtıyor ama ozon sauna tek başına iyi gelmez mi ?
karbeyaz Guru Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 1.178 106 323 9 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynocukk #22 intracel .!.: bahçelievler esteworld de yaptırdım.8 seans velashape+ozon mezo+lenf drenaj 1500 tl ödemiştim. Genişletmek için tıkla... çok uzakmış Anadolu yakasında ozon sauna bilen var mı ?
intracel .!.: bahçelievler esteworld de yaptırdım.8 seans velashape+ozon mezo+lenf drenaj 1500 tl ödemiştim. Genişletmek için tıkla... çok uzakmış Anadolu yakasında ozon sauna bilen var mı ?
M MKADIN Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 1 0 1 36 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynocukk #23 Merhabalar bende telefon numarası alabilir miyim? Ozon için