• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit için ozon tedavisi uygulanıyormuş..Bu konuda fikirleriniz nelerdir?

zeynocukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
10
0
0
İstanbul
selülit için ozon yapılıyormuş çok çok iyi yapılıyormuş yaptıranınız varmı anadolu yakasında yaptıranlar paylaşırsa sevinirim.

arkadaşlar kimse yazmamış sonuçları uygulayan yokmu acaba ankarada da yapan merkezler var ama hangisine güvenilir bilemiyorum

arkadaşlar ozon herşeye iyi gelir ama bunu doktor eşliğinde yapan yerler var oraları tercih edin çünkü aksi takdirde bilmeyen ellerde zarar görebilirsiniz.ayrıntılı bilgim yok fakat ben yüzüme kullanıyorum cilt bakımında çok iyi geliyor.

Ankara da sordum birkaç yer ama cilt altına uygulama yapmıyorlarmış acaba yapan biyer varmı selülit için gerçekten etkili oluyormuş

selülit için ozon yapılıyormuş çok çok iyi yapılıyormuş yaptıranınız varmı anadolu yakasında yaptıranlar paylaşırsa sevinirim.

canım ben ozonla bacaklarımdaki selülitlerden yarı yarıya kurtuldum diyebilirim..Anadolu yakasındayım gecen sene bi akrabamız aracılığı ile haberim olmustu boyle birseyden.Özelden sana tel verebilirim bu işi uygulayan hanımda işinin ehli ozonla zayıflamayı,incelmeyi türkiyeye ilk getiren insan cok ama coook tatlı biri ayrıca :) simdi annem ve ben devam ediyoruz oraya cok memnunum yeri çiftehavuzlarda cnm ilgenirsen eger msj at bana

Arkadaşlar bu hani canı çok yakan bacakların günlerce mor kaldığı yöntem değil demi? o lpg miydi?

Arkadaşlar bu hani canı çok yakan bacakların günlerce mor kaldığı yöntem değil demi? o lpg miydi?

yok canım değil ben yaptırıyorum morarma ve acı olmuyo ama eger bacaklarda asırı selülit varsa dolasım bozuklugu oldugu için biraz bi agrı oluyo oda 15 dkyı bulmuyo gecmesi

ben ozon saunaya gittim, aslında niyetim ozon sauna almak değildi. paket almıştım, onun içinde vardı. selülite çok iyi geldiğini uyguladıktan sonra anladım. çok fazla selülit problemim yoktu, ozon saunaya girdikten bacaklarımın pürüzsüzleştiğini gördüm. tavsiye ederim. ozon saunada can acıtan bişey yok, tüp gibi birşeyin içine giriyorsunuz sıcak hava ile ozon veriyorlar vücuda, uygulamadan sonraki gün kendinizi çok zinde hissediyorsunuz. genel sağlık için faydalı.

Ben selülitlerim için ozon + velashape yaptırdım.3 seans 2si birden uygulandı daha sonra 5 seans da sadece velashape.aslında ilk defa bir fark gördüm diyebilirim.Daha önce mezoterapi yaptırmıştım hiç bir şey olmamıştı.Bence biraz uzun sürüyor tedavi ama cevap veriyor.

Ben yaptırmadım ama mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum.Bu arada bacaklarınızda kılcal damarlar varsa yine bir selilüt kurtarıcısı görünen LPG yi denemeyin çünkü kılcal damarları arttırıyormuş.

canım ben ozonla bacaklarımdaki selülitlerden yarı yarıya kurtuldum diyebilirim..Anadolu yakasındayım gecen sene bi akrabamız aracılığı ile haberim olmustu boyle birseyden.Özelden sana tel verebilirim bu işi uygulayan hanımda işinin ehli ozonla zayıflamayı,incelmeyi türkiyeye ilk getiren insan cok ama coook tatlı biri ayrıca :) simdi annem ve ben devam ediyoruz oraya cok memnunum yeri çiftehavuzlarda cnm ilgenirsen eger msj at bana

kara1903 ben yeni oldugum icin ozel mesaj atamiyorum. ama sanirim sen bana atabilirsin. bana da ozon uygulayan yerin bilgilerini verir misin? simdiden cok tesekkur ederim.

velashape ve ozon mezo ikisini birlikte yaptırdım geçen sene.velashape den iyi sonuç almam da ozon mezonun cok etkisi oldu eğer o olmasaydı sonuçların o kadar iyi olacağını düşünmüyorum.ikisi birlikte gayet iyi sonuçlar alırsınız.ancak çok ağrılı bir işlem resmen çığlık atıyordum yaparlarken.

velashape ve ozon mezo ikisini birlikte yaptırdım geçen sene.velashape den iyi sonuç almam da ozon mezonun cok etkisi oldu eğer o olmasaydı sonuçların o kadar iyi olacağını düşünmüyorum.ikisi birlikte gayet iyi sonuçlar alırsınız.ancak çok ağrılı bir işlem resmen çığlık atıyordum yaparlarken.

Nerede yaptirdin, hangi klinikte acaba? Fiyat bilgisi verebilirmisin?

Biraz eski bir konu ama ozon hala yapılıyormu?pek duymuyorum bu aralar!

Back