Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selülit için ozon yapılıyormuş çok çok iyi yapılıyormuş yaptıranınız varmı anadolu yakasında yaptıranlar paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar bu hani canı çok yakan bacakların günlerce mor kaldığı yöntem değil demi? o lpg miydi?
Yüz için ozon nasıl kullanılıyor bilgilendirebilir misiniz ?
selülit için ozon yapılıyormuş çok çok iyi yapılıyormuş yaptıranınız varmı anadolu yakasında yaptıranlar paylaşırsa sevinirim.
canım ben ozonla bacaklarımdaki selülitlerden yarı yarıya kurtuldum diyebilirim..Anadolu yakasındayım gecen sene bi akrabamız aracılığı ile haberim olmustu boyle birseyden.Özelden sana tel verebilirim bu işi uygulayan hanımda işinin ehli ozonla zayıflamayı,incelmeyi türkiyeye ilk getiren insan cok ama coook tatlı biri ayrıca :) simdi annem ve ben devam ediyoruz oraya cok memnunum yeri çiftehavuzlarda cnm ilgenirsen eger msj at bana
velashape ve ozon mezo ikisini birlikte yaptırdım geçen sene.velashape den iyi sonuç almam da ozon mezonun cok etkisi oldu eğer o olmasaydı sonuçların o kadar iyi olacağını düşünmüyorum.ikisi birlikte gayet iyi sonuçlar alırsınız.ancak çok ağrılı bir işlem resmen çığlık atıyordum yaparlarken.
Nerede yaptirdin, hangi klinikte acaba? Fiyat bilgisi verebilirmisin?