Selülit Selülit için hangi tedavi yöntemi daha etkili?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Nalmes1864

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
3
0
Merhaba arkadaşlar 24 yaşında selülit sorunu yaşıyorum biraz araştırma yaptım fakat LPG, Kavitasyon, Mezoterapi, Radyofrekans vs. çok sayıda tedavi yöntemiyle karşılaştım. Denizlideyim bir güzellik merkezine gideceğim fakat hangi yöntemi tercih etmeliyim ? En iyi şekilde sonuç verecek hangisidir bilemiyorum. Tecrübeniz veya bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz lütfen ? Teşekkürler şimdiden :)

Merhabalar. At kılı fırça ile her sabah ve her akşam en az 2 en fazla 10 dakika selülitli bölgeyi fırçalayın. Spor yapmıyorsanız selülit kremi ile destekleyin. Biraz da yediklerinize dikkat ederseniz daha 2. Günden etkiyi fark edersiniz.

arkadaşın dediği uygulanabilir fakat tamamen iyileşme olmaz ben mezoterapi öneririm ayrıca oluşmaması için dikkat etmen gerekenleride iyi bilmelisin

Fırçalama işlemini yapmaya çalıştım fakat istikrarlı uygulayamadım. Mezoterapi kesin çözüm verir mi yaninda bol su ve sporla tabiki ? Bilmiyorum ne sebep oluyor bu yasta kollarımda diz altlarımda kaval kemiklerimin orda bile var annemde boyle selülit yok 1 sene içinde boyle oldu bir tuhaflık olduğunu düşünüyorum

Kavitasyon, G5,Vakum,pasif jimnastik ve iğne ile 4.seansta muazzam bir düzelme var. Ben çok memnumum. Onca zaman at kılı fırçasıydı oydu buydu derken bu işin ancak işin ehli insanlar tarafından yapılırsa sonuç vereceğini anladım. Tavsiye ederim. Kıyın paranıza kendinizi daha iyi hissedin ancak bu işlem ağrılı ve sancılı bir işlemdir. Bacaklarınız mosmos olacak benim gibi beyaz tenliyseniz bacaklarınızı görenler şok geçirebilir evlerden ırak!

Sonra ben görmedim duymadım istemiyorum ..

Kavitasyon, G5,Vakum,pasif jimnastik ve iğne ile 4.seansta muazzam bir düzelme var. Ben çok memnumum. Onca zaman at kılı fırçasıydı oydu buydu derken bu işin ancak işin ehli insanlar tarafından yapılırsa sonuç vereceğini anladım. Tavsiye ederim. Kıyın paranıza kendinizi daha iyi hissedin ancak bu işlem ağrılı ve sancılı bir işlemdir. Bacaklarınız mosmos olacak benim gibi beyaz tenliyseniz bacaklarınızı görenler şok geçirebilir evlerden ırak!

Sonra ben görmedim duymadım istemiyorum ..
Siz nerede yaptiriyorsunuz bu islemleri?

X