• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Selulit derdi:(

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

Bilemeyorrr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
321
213
18
41
Selulitlerinden kurtulmayi basarabilen var mi?benim bu yila kadar sadece sıkınca cikardi lakin bu yil portakallarim oldu malesef:KK51:kurtulusun olmadigini okudum.olusmadan onlem alinmaliymis.ama ben bunlardan kurtulmak isriyorum.lipo yu arastirdim ama duyduklarim okiduklarim ic acici degil.cok agrili cok.pahali ve sonrasinda dalgalanma ve ya duzensiz yaglanma oluyoemis
.kavitasyonu atastirdim onunla ilgili de iyi seyler okumadim.tamamen geciren var mi selulitini?ben deniz tatili yapmayacagin o kadar kafama taktim bu durumu.:KK14:

Çatlakları olan ölsün o zaman... Saçmalama Allah aşkına selülit nedir ki? Kimsenin dikkatini bile çekmez emin ol. Sen kafana taktıkça gözünde büyüyor

Selulitlerinden kurtulmayi basarabilen var mi?benim bu yila kadar sadece sıkınca cikardi lakin bu yil portakallarim oldu malesef:KK51:kurtulusun olmadigini okudum.olusmadan onlem alinmaliymis.ama ben bunlardan kurtulmak isriyorum.lipo yu arastirdim ama duyduklarim okiduklarim ic acici degil.cok agrili cok.pahali ve sonrasinda dalgalanma ve ya duzensiz yaglanma oluyoemis
.kavitasyonu atastirdim onunla ilgili de iyi seyler okumadim.tamamen geciren var mi selulitini?ben deniz tatili yapmayacagin o kadar kafama taktim bu durumu.:KK14:
kuru fırçalamak işe yarıyormuş ama bilemedim ya denemedim

Hep zayıf bir insandım, hatta kilo al diyenlerden dolayı psikolojimin bozulduğu dönemlerden geçtim. Çatlaklarım var. Selülitlerim var. Neden hiç bilmiyorum. Hadi selüliti anlarım bir derece ama çatlak neden ve nasıl? Kafama takıyor muyum hayır.. Sen de takma çünkü inan hemen hemen herkeste var. Olmayan yok gibi bir şey.. Sen kendininkini bildiğin için dikkatini çekiyor sadece..

Hep zayıf bir insandım, hatta kilo al diyenlerden dolayı psikolojimin bozulduğu dönemlerden geçtim. Çatlaklarım var. Selülitlerim var. Neden hiç bilmiyorum. Hadi selüliti anlarım bir derece ama çatlak neden ve nasıl? Kafama takıyor muyum hayır.. Sen de takma çünkü inan hemen hemen herkeste var. Olmayan yok gibi bir şey.. Sen kendininkini bildiğin için dikkatini çekiyor sadece..
Herkeste var demek kandirmaktan ote gecmez kendino.bu beden bizim ve caresi varsa yapilmali.herkeste de yok ayrica benim hicbir arkadasimda yok mesela kuzenlerde yok hatta annemde benimki kadar yok

Ay sakın o saçmalıklara para vermeyin. Geçirmiyor kesinlikle. Bende de selülit vardı, hala var ama çok azaldı yani anca bacaklarımı çok sıkarsam oluyor o portakal görüntüsü. Spora yazıldım, sporumu hiç aksatmıyorum, eğitmenimle düzenli çalışıyorum. İki günde bir bacaklarımı keseliyorum, özellikle o selülitli olan kısımları ve muhakkak soğuk suyla yıkanıyorum yaz kış. Bu kadar.

Herkeste var demek kandirmaktan ote gecmez kendino.bu beden bizim ve caresi varsa yapilmali.herkeste de yok ayrica benim hicbir arkadasimda yok mesela kuzenlerde yok hatta annemde benimki kadar yok
Tamam da mesela benim çatlaklarım için bir çözüm yok. He lazer falan belki yok eder bilemem. Araştıracak kadar kafaya takmadım hiçbir zaman.. Selülit için de lipo denen bir şey var, cesaret edebiliyorsan yaptırırsın kurtulursun. Çözümü olan bir şeyi neden kafana takıyorsun?

Ay sakın o saçmalıklara para vermeyin. Geçirmiyor kesinlikle. Bende de selülit vardı, hala var ama çok azaldı yani anca bacaklarımı çok sıkarsam oluyor o portakal görüntüsü. Spora yazıldım, sporumu hiç aksatmıyorum, eğitmenimle düzenli çalışıyorum. İki günde bir bacaklarımı keseliyorum, özellikle o selülitli olan kısımları ve muhakkak soğuk suyla yıkanıyorum yaz kış. Bu kadar.
Aletli plates mi yaptiniz

Tamam da mesela benim çatlaklarım için bir çözüm yok. He lazer falan belki yok eder bilemem. Araştıracak kadar kafaya takmadım hiçbir zaman.. Selülit için de lipo denen bir şey var, cesaret edebiliyorsan yaptırırsın kurtulursun. Çözümü olan bir şeyi neden kafana takıyorsun?
Siz takmayabilirsiniz bu sizsiniz ben takiyorum ve cozumuni soruyorum bu da benim :) siz takmiyorsunuz diye bende niye takmamaliyim ki:olamaz:lipo yu yaxdim ya cok agrili ve eksisi daha cok gecirdigi de muallak:KK51:

Bu yil bende gidecegim gecirmesine sevindim.tesekkurler.buralarda cok pahali lakin kaca gidiyorsunuz siz

Ben tamamını nakit ödedim 1 yıllık, indirim yapıldı o yüzden. Bir de 25 yaş altı olduğum için ekstra indirim yapıldı düz hesap 1100 lira tuttu.

kendini kandırmıyosun canım. kadınların genelinde aynı şeyler mevcuttur. selilüt le çatlakları aynı şey zanneden ben bile takmıyorum artık. koyverdim gitti. bendede çatlak var. ziyadesiyle hemde, lise çağlarımda 60 kiloya kadar çıkıp sonradan 46ları görünce çatladım resmen. bende istedim geçsin diye ama olmadı. sporla sıkılaşmaktan başka bişey gelmiyo elden. düşünki henüz doğum yapmadım. kara kara onu düşünmekteyim. ama doğanın kanunu bu, eşim bana gönderilmiş bir melek resmen, adam benim canımı sıkan şeyleri benden daha çok seviyor.. destek çok önemli. bi gün bile demedi bu ne hal bu yaşta böyleysen doğumdan sonrasını düşünemiyorum!!! bana hep kendi kendine kuruntu yapıyosun maşallahın var böyle sevdim seni ve senin olan herşeyi dedi...

bence sende takma kafana ve git yap tatilini paşalar gibi. hem kime ne senin orandan burandan.. kime hesap veriyosun çatlakların yüzünden ? hiçkimseye. onları kabbulenirsen hayatın tadını da çıkarırsın.. sıkma canını :)

benimde yoktu 2 yıldır var gibi aslında tam anlamıyla selülit sayılmaz ama o konuya girmiyim öncelikle beslenmenin düzenlemeli ve arka kalça ve hamstring kasların çalıştırıcı spor yapmalısın çözümü tabi ki var niye olmazın masaj düzenli yapabilirsin selülit dolaşım bozukluğudur beslenme ve spor masaj ile çözülür çatlak gibi kalıcı değildir. çatlak ta dermis değil epidermis tabakası dahi çatlak olduğu için üstteki deri yenilense dahi alttan çatlak deri çıkar

Siz takmayabilirsiniz bu sizsiniz ben takiyorum ve cozumuni soruyorum bu da benim :) siz takmiyorsunuz diye bende niye takmamaliyim ki:olamaz:lipo yu yaxdim ya cok agrili ve eksisi daha cok gecirdigi de muallak:KK51:
lipoya bulaşmayın bende yoktu ve basen popoya lipo yapılınca çıktı aslında tak selülit değil böyle minik düzenlizlikler bu yüzden zor oluyor geçmesi ama yinede geçer. günlük su alımınızı da arttırın

Back