kızlar ben kullandım ama 1 hafta kadar çünkü tatile gittim orada uraşamam diye bıraktım...
öncelikle benim çok azdı ve evlenince oluşmuştu bende yol yakınken çözüm buldum. aktara gittim bu karışımı aldım içine birde portakal yağı koydular ekstradan ama gece yatarken sarma dedi gün içinde 1saat sarılı kalsın daha sonra yıka dedi hatta yeşil birde sabun verdi onunla yıkadım liflede sertçe masaj yaptım şuan için hiç yok ama zaten benimki çok azdı oyüzden işe yaradı birde jelatin sarılıyken acayip bir kaşıntı vardı ve ter attırdı bu da işe yaradığından olması gerekli...
niltolcüm gece sarıp yatma işi bana göre değil zaten sen ilk mesajda yazan yağları aldın bide portakal şeysi ilave ettirdin değilmi.
benimde başlamam lazım çoğalıyo gibime geliyo artık.
kabak lifi selülit sabunu aldım ama yok çoğalıyo ya.
tatlım evet konuyu başlatan arkadaşın dediğin tüm yağları aldım birde aktarcı portakal yağı ileve etti oda iyi gelirmiş, çalıştığım için eve gidince hemen sürüp sardım işime baktım terliyor ve bencede işe yaradı buarada ben çok su içen bir insanım onunda çok etkisi var tabi... bu yaşıma kadar selilüt çıkmamasının nedenide cola, fanta, soda, gazoz, kahve ve nescafe tarzı mideme ve vucuduma zarar verecek içeçeklerden hep uzak durdum, su süt ayran ve taze meyve suyu genelde içerim ama evlenince hazır yiyeceklere mahrum kaldık oyüzden bende böyle azıcık oluştu ama şuan yok çok şükür yok insallah beslenmemi düzeltirim ve tekrarlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?