Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar şu ara ankarada lazer araştırıyorum orijinal buz lazer cihazı listesinde bu kliniğe rastladım fakat pek yorum yok etrafta. gidip de memnun kalan var mı?
evet evime yakın olduğu için başka bir klinikte başladım fakat henüz 2. seansım yeni bitti, şimdilik memnunum ama sonuç gelmeden klinik ismi vermek istemiyorum gerçekten başlayınca anladım ki kişiye göre çok değişiyor
Bu hesabı lazer epilasyon için uygun bir yer araştırırken açmıştım. Selin cansevere karar kıldım, 8 seans hizmet aldım ve tek diyebileceğim şarlatan oldukları.. çok pişmanım, hiç sonuç alamadım.
Ben 12 seans gittim hiçbir gelişme olmadı. Seans sonrası 1 ay sonra bütün tüylerim geri çıkıyor. Bütün seanslarima farklı eleman girdi. Personeller sürekli işten cikiyor. Memnun olmadığınızı söyleyince asla sizi dinlemiyorlar sürekli aksi yorumlar yaparak kendilerini haklı çıkarmaya çalışan bir yer. Asla tavsiye etmiyorum.Cihaz iyi ama isletme kötü paranızı boşa vermeyin.