Selektif iga eksikliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi L A L
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.274
En iyi cevaplar
1
6.292
128
Herkese merhaba Selektif iga eksikliği Yeğinime bu teşhis kondu tedavisi nedir bilgisi olan birileri varsa bilgilendirebilir mi şimdiden teşekkür ederim

Herkese merhaba Selektif iga eksikliği Yeğinime bu teşhis kondu tedavisi nedir bilgisi olan birileri varsa bilgilendirebilir mi şimdiden teşekkür ederim
Bilgisi olan yok mu,

Yeğeniniz kaç yaşında ıga sonuçlarını paylaşabilir misiniz. Benim de oğluma bu teşhis konulmak üzere 9 ay önce çok düşük çıktı ıga bu yıl çok hastalandı Dr ıga yı tekrar istedi büyük olasılıkla yine düşük çıkacak. Size ne dedi doktorlar çözümü var mı bunun

Çok geçmiş olsun tekrar testler yapıldı o hastalığı taşımıyormuş rinit ve astım broşit teşhisi kondu

Çok geçmiş olsun tekrar testler yapıldı o hastalığı taşımıyormuş rinit ve astım broşit teşhisi kondu
Anladım çok geçmiş olsun.nasıl oldu 2. Testte iga lar iyi mi çıktı süreçten ilk testler mi Hataylıyı bilginiz varmı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…