25 mg yazdı bana, ama emzırdığim için bebeğime de huysuzluk yaptı içmicem bendeKaç mg kullanıyorsunuz ?
Bir ara ben de kullanmıştım. 50 mg ile başladık. Yan etkisi olmamıştı hiç. Sonradan doktor 100 mg’a yükseltti. Bıraktım kullanmayı
Asla üstesinden gelemiyorum kesın kullanmam lazım hıc ıyı degılım canım, pekı sonradan iştahın açılıyor mu benım ıştahım hıc yokdaBen 100 mg kullaniyorum. Bana çok iyi geldi. Lakin psikiyatrik hangi ilaci kullanirsaniz kullanin 2_3 hafta yan etkisi oluyor. Eger sabredebilirseniz hepsi duzelecek. Ama sutunuzle veya bebeginize yaptigi etkiyle ilgili bilgim yok. Ona bisey diyemem. Anksiyete panik atak mi var ne var bilmiyorum ama selectra iyi bir ilactir. Bana cok iyi geldi. Benim anksiyete ve panik atagim vardi. Zaten szie cok dusuk mg verilmis. Eger ustesinden gelebiliyorsaniz kullanmayin. Ama ustesinden gelemediginiz sorunlariniz varsa biraz sabredin. Yan etkiler gececek en gec 1 aya kadar .
Selectra iştahsızlık, uykusuzluk, uyku yapar. Özellikle ilk zamanlar. Zamanla daha iyi olursunuz. Olmazsa doktorunuza danışın doz düzenlemesi veya ilaç değişikliği yapar.3 gundur kullanıyorum ılacı, iştahım sıfır mide bulantım var cok fena.. Bebegım var emziriyorum sütüm azaldı.. Bu boyle mi devam edecek
8.gun gectı yan etkıler çok şukur, umarım bundan sonrası daha ıyı olurSelectra iştahsızlık, uykusuzluk, uyku yapar. Özellikle ilk zamanlar. Zamanla daha iyi olursunuz. Olmazsa doktorunuza danışın doz düzenlemesi veya ilaç değişikliği yapar.
Umarım daha iyi olur. İyileşme sürecinde antidepresanlar yardımcı oluyor gerçekten8.gun gectı yan etkıler çok şukur, umarım bundan sonrası daha ıyı olur
Evet canım herkese zarar verıyorum yoksa, ama bebegım emıyor, doktor bıse olmaz dese de ıcım hıc rhat degılUmarım daha iyi olur. İyileşme sürecinde antidepresanlar yardımcı oluyor gerçekten
Doktorunuz uygun gördüyse kafanıza takmayın bence. Merak etmeyin zaten selectra, lustral 6 yaşındaki çocuğa bile verilen ilaçlar. Mutlu anne mutlu bebekEvet canım herkese zarar verıyorum yoksa, ama bebegım emıyor, doktor bıse olmaz dese de ıcım hıc rhat degıl
Doktorlar da 2 ye ayrılmış durumda.. Kımı emzırirken olmaz dıyor kımı olur Rabbım yardımcımız olsun vallaDoktorunuz uygun gördüyse kafanıza takmayın bence. Merak etmeyin zaten selectra, lustral 6 yaşındaki çocuğa bile verilen ilaçlar. Mutlu anne mutlu bebek
süt veriyorken ilaç kullanmak doğru mu emin olamadım. çünkü zararlı diye biliyorum bir danışın bence doktora3 gundur kullanıyorum ılacı, iştahım sıfır mide bulantım var cok fena.. Bebegım var emziriyorum sütüm azaldı.. Bu boyle mi devam edecek
Doktor verdı canım zaten, 2 ayrı doktora gıttm sıkıntı yok dedısüt veriyorken ilaç kullanmak doğru mu emin olamadım. çünkü zararlı diye biliyorum bir danışın bence doktora
öyleyse sevindim canım çünkü bazı antidepresan ilaçların süt döneminde zararlı olduğunu duymuştum. demek ki problem olmuyormuş o ilaçtaDoktor verdı canım zaten, 2 ayrı doktora gıttm sıkıntı yok dedı
belki de iştahsızlıktan süt azaldı bilemiyorum ama bir süre sonra alışılıyor ilaçlara bildiğim kadarıyla. inşallah bir an önce şikayetlerin biter iyi olursun bebişle berabersüt veriyorken ilaç kullanmak doğru mu emin olamadım. çünkü zararlı diye biliyorum bir danışın bence doktora
belki de iştahsızlıktan süt azaldı bilemiyorum ama bir süre sonra alışılıyor ilaçlara bildiğim kadarıyla. inşallah bir an önce şikayetlerin biter iyi olursun bebişle beraberEvet canım herkese zarar verıyorum yoksa, ama bebegım emıyor, doktor bıse olmaz dese de ıcım hıc rhat degıl
valla ben de geçer mi diye düşünmüştüm ama doktroru geçmez demişBen 3 yil kullandim canum o ilaci bana cok kilo aldrdi yinr kullanmak istiyorum ama kilodan korkuyorum etkilerine gelirsek 3 hafta icinde en fazla yan etkileri gider mutlu kaygisiz iştahli olursunuz ama emzirirken ben olsam tercih etmezdim illaki bebege gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?