- 26 Ocak 2016
- 233
- 85
- 98
- Konu Sahibi Derinmevzu
-
Bulundugum yerde psikiyatr yok bu hapin iyi oldugunu duydum cogu yazan seyleri bende de mevcut ondan kullanmaya basladim ayrica kalp catpintim var panik atak oldygumu dusunuyprumBenim esim kullaniyo. Peki neden doktor onermeden kulanmaya basladin. Belki soruunun baska birseydir
bulundug yerde doktor yok o bolumdeDoktora neden gitmiyorsunuz? Zaman ya da maddi kisitlar mi var?
Bulundugum yerde psikiyatr yok bu hapin iyi oldugunu duydum cogu yazan seyleri bende de mevcut ondan kullanmaya basladim ayrica kalp catpintim var panik atak oldygumu dusunuyprum
Evet tabiki rahatladim da ya cocuklu bi ev olunca ses patirti eksik olmuyo ilaci icsemde bi zaman sonra yine patliyorum ama bu ev ortamiyla alakali daha sessiz sakin bi hayatim olsa tabiki daha etkili olur sizin esiniz iciyomus faydasi varmiBak kendi teshisini kendin koyma bence gerci sana diyorumda benimde senden eksik bir yanim yok yani. Peki bu ilaci kullaninca hafifledimi sıkntilrn
Yazin gidicem insallahDoktora gitmeye imkanin yokmu bide birakirken doktor kontrolnde birakilmasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?