Selectra kullanan varmi

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhaba uzun zamandir o kadr sinirliyimki ofkeme inanin hakim olamiyorumm sanki hersey ustume geliyo beni hicmi hic anlamayan elli sefer cevapladigim soruyu hala soran bir cocuk cocuk yuzunden esimle kavgalarimiz daha arti sorunlar artik dayanma guxum bitmis gibi inanin kisin yine boyle bi zamanda hic doktora bile gitmwden aldigim selectra hapi.. ve sonra gidip saglik ocaginda doktora evet bu hapi kullaniyorum 50 mg olani diyip doktoru kandirisim sonra bi muddet kullanip oda etki etmeyince dozu 100 mg a cikardim peki ben bunlari neden yapiyorum cokmu caresizim ne yapmam lazim

Benim esim kullaniyo. Peki neden doktor onermeden kulanmaya basladin. Belki soruunun baska birseydir

Benim esim kullaniyo. Peki neden doktor onermeden kulanmaya basladin. Belki soruunun baska birseydir
Bulundugum yerde psikiyatr yok bu hapin iyi oldugunu duydum cogu yazan seyleri bende de mevcut ondan kullanmaya basladim ayrica kalp catpintim var panik atak oldygumu dusunuyprum

Bulundugum yerde psikiyatr yok bu hapin iyi oldugunu duydum cogu yazan seyleri bende de mevcut ondan kullanmaya basladim ayrica kalp catpintim var panik atak oldygumu dusunuyprum

Bak kendi teshisini kendin koyma bence gerci sana diyorumda benimde senden eksik bir yanim yok yani. Peki bu ilaci kullaninca hafifledimi sıkntilrn

E
Bak kendi teshisini kendin koyma bence gerci sana diyorumda benimde senden eksik bir yanim yok yani. Peki bu ilaci kullaninca hafifledimi sıkntilrn
Evet tabiki rahatladim da ya cocuklu bi ev olunca ses patirti eksik olmuyo ilaci icsemde bi zaman sonra yine patliyorum ama bu ev ortamiyla alakali daha sessiz sakin bi hayatim olsa tabiki daha etkili olur sizin esiniz iciyomus faydasi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…