• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selectra 50mg kullanan var mı acaba

orsino

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1
0
6
34
Zonguldak
Arkadaslar ben nişanlımdan ayrılışından sonra süreci daha rahat atlatmak için başladım üç kutu bitti daha ne kadar devam etmeliyim bilemiyorum. Bu ilacı başka kullanan varsa onlardan da yorum almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler:43:

Bu tür ilaçları 6 ay kullanıyorsun ve bikereden bırakırsan depresyona girersin.Dozu doktorunun ayarlaması gerekiyor.Bırakacağın zamanönce doz düşürülüyor daha sonra gün aşırı almaya başlıyorsun.Sonra hafta bir ayda bir derken bırakıyorsun..Ama buna doktorun karar verebilir.Geçmiş olsun..

bende yaklasık 1 yıl kullandım.19 yasındaydım ve 42 kiloydum zaten.selectra ıyıce iştahsız yaptı beni.bende anksıyete bozuklugu vardı tam ıyı oldum hersey gecıyordu bıtmıstıkı bnm ssalaklıgım yuzunden tedavıyı basa sardık yanı ben ıyı oldum dıye ılacı anıden yaptım ve bu bnm hayatımın hatası oldu.dr unuz demeden sakın ama sakın bırakmayın

Merhaba Arkadaşlar 1 haftadır selectra 50 mg.kullanıyorum 42 yasındayım bu ilk antidepresan kullanısım degıl ama kullanmaya basladıgımdan berı tansıyonum 16 dan hıc dusmedı asırı bır carpıntı ve bas agrısı da mevcut.Burada kullanan arkadasların yorumlarını okudum hep benzer sıkayetler ama sımdıde bırakmaya korkuyorum bugun doktora gıdıyorum ınsallah bu ılacın yan etkısı yada gecıcı bır durumdur.Doktor onermedıgı surece kullanmayın bana eczacı verdı ben de kullanmakla hata yaptım sanırım

Back