benim canım ilacımmmm kullanıyorum her haltını bilirim yoksunlupa düşmüssünYa tam olarak hatirlamiyorum ama asiri sinirden dolayi pskytriye gitmistim bana 50 mg selectra verdi bi hafta kullandim biraktm ama ilerleyen zamanlarda dha degisik seyler yasamaya basladim huzursuzluk isteksizlik kalabaliga girmek istememe kol ve bacaklarda karincalanma gibi . Acaba ilac bagimlilik mi yaptida bunlari yasiyorum bde dugunum olacak stresten mi dye dusunuyorm ama stres yaptigim biseyde yok cunku Allaha sukur herseyde yolunda anlamadim yardimci olun lutfen ?
Ya tam olarak hatirlamiyorum ama asiri sinirden dolayi pskytriye gitmistim bana 50 mg selectra verdi bi hafta kullandim biraktm ama ilerleyen zamanlarda dha degisik seyler yasamaya basladim huzursuzluk isteksizlik kalabaliga girmek istememe kol ve bacaklarda karincalanma gibi . Acaba ilac bagimlilik mi yaptida bunlari yasiyorum bde dugunum olacak stresten mi dye dusunuyorm ama stres yaptigim biseyde yok cunku Allaha sukur herseyde yolunda anlamadim yardimci olun lutfen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?