aysecolluoglu Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ekim 2009 Mesajlar 1.094 Emoji Skoru 15 Puanlar 158 15 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aysecolluoglu #1 kızlar bı sıtede selectıve nın 5.01 küllü açık kahve rengini gordum daha dogrusu rengı goremedım ısmını gordum bu nasıl bır renk bılen yada bulabılen varsa yardım etsın ve selectıve nasıl bır boya ıyımıdır yardımlarınızı beklıyorum:Saruboceq:
kızlar bı sıtede selectıve nın 5.01 küllü açık kahve rengini gordum daha dogrusu rengı goremedım ısmını gordum bu nasıl bır renk bılen yada bulabılen varsa yardım etsın ve selectıve nasıl bır boya ıyımıdır yardımlarınızı beklıyorum:Saruboceq:
reckless Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Ağustos 2009 Mesajlar 104 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yaş 36 Yer İstanbul 15 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aysecolluoglu #2 o boyayı hiç duymadım da neva color 5.1 küllü açık kahve var sanırım sadece tüp boyası var cnm bununda
o boyayı hiç duymadım da neva color 5.1 küllü açık kahve var sanırım sadece tüp boyası var cnm bununda
aysecolluoglu Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Ekim 2009 Mesajlar 1.094 Emoji Skoru 15 Puanlar 158 15 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aysecolluoglu #3 selectıve nınde tup boya nevacolor u gordum ama onunda resmını bulamadın renk katologu bulamadım ya rengı bır gorseydım kullu acık kahve nasıl bısey:)
selectıve nınde tup boya nevacolor u gordum ama onunda resmını bulamadın renk katologu bulamadım ya rengı bır gorseydım kullu acık kahve nasıl bısey:)