Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün selective koyu kumral sac boyası aldım tavsiye uzerine. Sacımı haftasonuna kadar boyamam lazım arkadasımın düğünü var da. Aranızda kullanıp memnun olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum kızlar :18:
Canım iyi bir boya arkadaşım 1 yıldır onun 8.44 ile boyuyor çok güzel bir renk boyada çok güzel rengide değişmiyor yıkandıkça akmıyor çok fazla yıpratmıyorda saçını gerçi o saçına çok bakım yapıyor. Selective profosyonel bir boya diye biliyorum ben kuaförlerde kullanır yani kötü bir boya değil
Dün selective koyu kumral sac boyası aldım tavsiye uzerine. Sacımı haftasonuna kadar boyamam lazım arkadasımın düğünü var da. Aranızda kullanıp memnun olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum kızlar :18:
ben dore sarısını kullandım cnm.çok kaliteli bi boya benim kuaförüm önermişti zaten.akma oranı sıfıra yakın gibi.Ama profesyonel bi boya ve bira yıprattı benim saçımı :/Ama memnun kaldım ben..