• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleyküm

Hayal10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
316
201
103
Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem.. adetim 7 gün gecikti 3. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı.. 7. Gün gecikmeden sonra bugün yaptım silik çıktı hamile olma ihtimalim olabilir mi acaba 3.gun hiç bir şey çıkmaması kafamı karistirdi.. HCG testi freely acaba hatalı çıkma ihtimali olabilir mi.. testi ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20170923-120317.png
    Screenshot_20170923-120317.png
    141,7 KB · Görüntüleme: 72
Geç döllenme olmuştur canım hamilesin bence.hemen kan testi yaptır
Adetim çok duzenlidir 28 günde bir olurum genelde o yüzden geç döllenme ihtimalini düşünemedim ve size sormak istedim teşekkürler cevabın için canım..Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Adetim çok duzenlidir 28 günde bir olurum genelde o yüzden geç döllenme ihtimalini düşünemedim ve size sormak istedim teşekkürler cevabın için canım..Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim inşallah.Gec döllenme adetle alakalı değil canım yumurtlama zamanı değişebiliyor, mesela ben erken yumurtlamisim şu an bebek 1 hafta ileri görünüyor ve adet gunumden 1 gun once test yaptım anında kirmizi çizgiyi gördüm ve değerim çok yüksekti.benim adetlerim de duzenlidir. İnşallah güzel haberler alırız kan testinden sonra yaz buraya :KK200:

Amin canım benim inşallah.Gec döllenme adetle alakalı değil canım yumurtlama zamanı değişebiliyor, mesela ben erken yumurtlamisim şu an bebek 1 hafta ileri görünüyor ve adet gunumden 1 gun once test yaptım anında kirmizi çizgiyi gördüm ve değerim çok yüksekti.benim adetlerim de duzenlidir. İnşallah güzel haberler alırız kan testinden sonra yaz buraya :KK200:

Gayet iyi canım tebrikler maşallah. pazartesi tekrar test yaptır, artış olması gerek saglikliysa. Inşallah sağlıklıdır :KK200:
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır az gibi geldi değer adetim bir hafta gecince

Back