- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek ihtimal vermedim ama denge kaybı ve sürekli bi açlık hissi olunca aklıma takıldı.. bikaç gun daha bekleyip yapayim ozaman yada kan tahlili .. Teşekkürler :*Adet dönemlerinde de iştah artması ya da azalması oluyor hormonlardan dolayı.birkac gün bekleyip tekrar test yap inş. Bebiş vardır :)
Tamam bide onu deniyim teşekkür ederim :)Bence kan testi yaptırın orda net çıkar. Geç döllenme olmuş olabilir.
Tamam bide onu deniyim teşekkür ederim :)
Ya bende heyecanlıyım aslında ama bastırmaya çalışıyorum çünkü çok kapatirim negatifle karsilasmak istemiyorum :))Bence hemen şimdi bi hastahaneye gidip kan verin ben bile heyecanlandım yani. En geç yarın sabah gidin mutlaka çıkar
Ya bende heyecanlıyım aslında ama bastırmaya çalışıyorum çünkü çok kapatirim negatifle karsilasmak istemiyorum :))
Ayın 9 u ve 11 i ilişki tarihlerim normal olmasi gereken regli tarihim 23 24 ..pek sekmez en fazla 1 gun .onun haricinde bende belirti olarak 1 hafta önceden siskinlik hissi ve göğüste hassasiyet olurdu şimdi hiçbiri yok ani hareketlerde baş dönmesi iştah ve kasıklarda kramp gbi değişik bi ağrı oluyo suan da var mesela dün gecede olmuştuOlsun ya tekrar denersiniz olumsuz sonuç demek değildir ki ömür boyu çocuğunuz olmicak. Adet gecikmesi varsa olabilir yani en büyük belirti budur. Göğüslerde herhangi değişiklik var mı
Ayın 9 u ve 11 i ilişki tarihlerim normal olmasi gereken regli tarihim 23 24 ..pek sekmez en fazla 1 gun .onun haricinde bende belirti olarak 1 hafta önceden siskinlik hissi ve göğüste hassasiyet olurdu şimdi hiçbiri yok ani hareketlerde baş dönmesi iştah ve kasıklarda kramp gbi değişik bi ağrı oluyo suan da var mesela dün gecede olmuştu
Ayy ne tatlii Rabbim sağlık sıhat versin canım öp benim yerimede :* bakalım bende bi haber alırsam sanada yazarım en kisa zamanda :)Anladım canım biz de 18 mayısta olmuştu 1 Mayıs son adet tarihimdi ve beklenen adet tarihimden 2 3 gün sonra yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam ve silik çıkmıştı. Daha sonra o adet tarihinden 1.5 hafta sonra kan verdim değerim 242ydi geç döllenme olmuş 10 gun. Şuan kızım karşımda sırt üstü dönüyor poposunu devire devire :))) inşallah vardır belirtiler o yönde.
Ayy ne tatlii Rabbim sağlık sıhat versin canım öp benim yerimede :* bakalım bende bi haber alırsam sanada yazarım en kisa zamanda :)
Test yaptirdim şimdi sonucuna internetten baktım ama hicbirsey anlamadım tekrar gitmem gerek doktora sanırım
Resmi yolladım bak
Eczaneye gittim şimdi oda aynısını söyledi teşekkür ederimAnladım gülüm şuan için net bişey söyleyemem olumsuz gibi gözükse de adetin hala gecikmeye devam.ediyor muhtemelen geç döllenme oluyor bence 1 hafta daha bekle gelmezse o zaman.tekrar et mutlaka değer yukselicek
Eczaneye gittim şimdi oda aynısını söyledi teşekkür ederim