Selamlar.3 hafta once bosanma davami actim.şu anda bir fabrikada çalışmaktayım.isyerinde gördüğüm muhendis bir bey var kendisinden hoşlandim baya bir

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Insatgramini buldum istek attım ama bakmıyor galiba 4 saat sonra isteği geri çektim.bir süre aile evindeyim üniversite sınavı sonrası yerleşip ayrılmak istiyorum aile evinden ailemle aram iyi değil.bu şekil görüşünüzü almak istedim

Oyle hemen ilk gordugunuze kapilmayin bir durun bosanin once hayatinizi yoluna koyun. Erkeksizde bir sure idare edin hic degilse

Keşke insanoğlu biraz yaşanılamlardan ders alsa.

Hayatı biraz yavaş mı yaşasan? Daha boşanmamışsın evlisin. Okul diyosun iş diyosun aileden ayrılıcam diyosun 4 saatte istek çekiyorsun. Bir dur sakin ol. Kovalayan yok arkandan. Önce kendine bir yol çiz napıcağına karar ver. Erkeksiz de durabilirsin bu sürede bir şey olmaz.

Çalışıyormuşsun, kendi maaşınla eve çık.
Koca kurtuluş değil

Sakin ol biraz frenle bacım. Hala daha adamın soyadını taşıyorsun bi relax

Anlamıyorum gerçekten eleştirmek değil ama hep merak etmişimdir, boşanıp hemen nasıl evleniyorsunuz ya da istiyorsunuz. Zaten bir problem olmasa boşanmayacağınıza göre, yani bunun diğer ilişikinizdede yaşamayacağınız ne malum

Bunu bende merak ediyorum

3 hafta yazmışsınız başlığa yanlıştır umarım.
Boşandıktan sonra önünüze bakın biraz kafa dinleyin ilk evliliğiniz size örnek olsun.
Bu kadar hızlı yaşamaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…