Keşke insanoğlu biraz yaşanılamlardan ders alsa.Insatgramini buldum istek attım ama bakmıyor galiba 4 saat sonra isteği geri çektim.bir süre aile evindeyim üniversite sınavı sonrası yerleşip ayrılmak istiyorum aile evinden ailemle aram iyi değil.bu şekil görüşünüzü almak istedim
Hayatı biraz yavaş mı yaşasan? Daha boşanmamışsın evlisin. Okul diyosun iş diyosun aileden ayrılıcam diyosun 4 saatte istek çekiyorsun. Bir dur sakin ol. Kovalayan yok arkandan. Önce kendine bir yol çiz napıcağına karar ver. Erkeksiz de durabilirsin bu sürede bir şey olmaz.Insatgramini buldum istek attım ama bakmıyor galiba 4 saat sonra isteği geri çektim.bir süre aile evindeyim üniversite sınavı sonrası yerleşip ayrılmak istiyorum aile evinden ailemle aram iyi değil.bu şekil görüşünüzü almak istedim
Sakin ol biraz frenle bacım. Hala daha adamın soyadını taşıyorsun bi relaxInsatgramini buldum istek attım ama bakmıyor galiba 4 saat sonra isteği geri çektim.bir süre aile evindeyim üniversite sınavı sonrası yerleşip ayrılmak istiyorum aile evinden ailemle aram iyi değil.bu şekil görüşünüzü almak istedim
Bunu bende merak ediyorumAnlamıyorum gerçekten eleştirmek değil ama hep merak etmişimdir, boşanıp hemen nasıl evleniyorsunuz ya da istiyorsunuz. Zaten bir problem olmasa boşanmayacağınıza göre, yani bunun diğer ilişikinizdede yaşamayacağınız ne malum
Anlşmali boşanma bubu ne acele bari boşanmanın sonucunu bekleseydiniz.
3 hafta yazmışsınız başlığa yanlıştır umarım.Insatgramini buldum istek attım ama bakmıyor galiba 4 saat sonra isteği geri çektim.bir süre aile evindeyim üniversite sınavı sonrası yerleşip ayrılmak istiyorum aile evinden ailemle aram iyi değil.bu şekil görüşünüzü almak istedim
Genel olarak yazıyorum bunu boşanmanın sonucunu bekleseydiniz diyorlar ne bu acele diyorlar buradan boşanmadan önce biten çok evlilik var ki sadece resmiyette evlilerbu ne acele bari boşanmanın sonucunu bekleseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?