Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası selami ali mah.üsküdar'da 3 aylık bebeğime bebek bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nazgul_karakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
33
0
86
İstanbul
agustos 1 de işe başlayacam, bebek bakıcısına ihtiyacım var, bebek bakımında tecrübesi olanlar yazsınlar...özelden yazabilirseniz yazın, yazamazsanı buraya yazın...acil!

çocuk gelişimi mezunuyum.tecrübem var.ilgilenirseniz sevinirim.3 yaşında oğlum var.oğluma annem bakıcak.çalışmaya ihtiyacım var.

eda hanım merhabalar,

öncelikle nerede oturuyorsunuz, konu başlığında yazdığım adrese yakın mı? kaç yıllık tecrübeniz var? küçük bebeklere baktınız mı daha önce?bana özelden iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşelim...teşekkürler

çocuk gelişimi mezunuyum.tecrübem var.ilgilenirseniz sevinirim.3 yaşında oğlum var.oğluma annem bakıcak.çalışmaya ihtiyacım var.

eda hanım merhabalar,

öncelikle nerede oturuyorsunuz, konu başlığında yazdığım adrese yakın mı? kaç yıllık tecrübeniz var? küçük bebeklere baktınız mı daha önce?bana özelden iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşelim...teşekkürler

Merhaba Ben bakabilirim isterseniz. 18 yaşındayım. anadolu mesllk lisesi mezunuyum Üniversiteye başlıycam inşllah ekime kadar boşum selamialiyide biliyorum Lisem üsküdardaydı çünkü :) görüşelim isterseniz mail adresim
btlnc-94@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…