Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıselami ali mah.üsküdar'da 3 aylık bebeğime bebek bakıcısı arıyorum
agustos 1 de işe başlayacam, bebek bakıcısına ihtiyacım var, bebek bakımında tecrübesi olanlar yazsınlar...özelden yazabilirseniz yazın, yazamazsanı buraya yazın...acil!
agustos 1 de işe başlayacam, bebek bakıcısına ihtiyacım var, bebek bakımında tecrübesi olanlar yazsınlar...özelden yazabilirseniz yazın, yazamazsanı buraya yazın...acil!
öncelikle nerede oturuyorsunuz, konu başlığında yazdığım adrese yakın mı? kaç yıllık tecrübeniz var? küçük bebeklere baktınız mı daha önce?bana özelden iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşelim...teşekkürler
öncelikle nerede oturuyorsunuz, konu başlığında yazdığım adrese yakın mı? kaç yıllık tecrübeniz var? küçük bebeklere baktınız mı daha önce?bana özelden iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşelim...teşekkürler
Merhaba Ben bakabilirim isterseniz. 18 yaşındayım. anadolu mesllk lisesi mezunuyum Üniversiteye başlıycam inşllah ekime kadar boşum selamialiyide biliyorum Lisem üsküdardaydı çünkü :) görüşelim isterseniz mail adresim btlnc-94@hotmail.com