- 9 Ocak 2016
- 101
- 40
- 13
- 38
- Konu Sahibi eymen seymen
Herkese merhaba aranizda yeniyim herkese iyi akşamlar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek care silikoneeeeBen yeni oğlumu memeden ayırdım on gün oldu zayıf bi vücut yapim var göğüslerim küçük du o yüzden emzirmeden dolayı süt dolduğu için biraz büyümüşlerdi şimdi süt vermeyi bıraktım küçüldüler deforme oldular biraz sarktilar hiç beğenmiyorum sırf bu yüzden eşimle birlikte olmak istemiyorum beni böyle görsün istemiyorum resmen fobi oldu buna çözüm de yok sanirim kilo alsam biraz düzelir mi bilmiyorum ama çok kafama takıyorum çok çekiniyorum
Kilo alıp deneseydin ya kuzumBen yeni oğlumu memeden ayırdım on gün oldu zayıf bi vücut yapim var göğüslerim küçük du o yüzden emzirmeden dolayı süt dolduğu için biraz büyümüşlerdi şimdi süt vermeyi bıraktım küçüldüler deforme oldular biraz sarktilar hiç beğenmiyorum sırf bu yüzden eşimle birlikte olmak istemiyorum beni böyle görsün istemiyorum resmen fobi oldu buna çözüm de yok sanirim kilo alsam biraz düzelir mi bilmiyorum ama çok kafama takıyorum çok çekiniyorum
Cıkkkkk bende var belirli aralıklarla yenılıyon mecburrrrrTek care silikoneeee![]()
Kilo alamiyorum iştah hiç yok bende yaKilo alıp deneseydin ya kuzum
Bize soruyonda yenin yerine yesem kilo sana gelırmı ki......
Kendini böyle kabul etKilo alamiyorum iştah hiç yok bende ya