• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam

Yeniyim ya sayfayı yeni öğreniyorum erkek de değilim onlar çocuklarımin ismi

Arkadaşlar sizinle burda bi sorunu mu paylaşabilir miyim bu sorun için ayrı bi başlık atmaya çekindim çünkü biraz özel

Ben yeni oğlumu memeden ayırdım on gün oldu zayıf bi vücut yapim var göğüslerim küçük du o yüzden emzirmeden dolayı süt dolduğu için biraz büyümüşlerdi şimdi süt vermeyi bıraktım küçüldüler deforme oldular biraz sarktilar hiç beğenmiyorum sırf bu yüzden eşimle birlikte olmak istemiyorum beni böyle görsün istemiyorum resmen fobi oldu buna çözüm de yok sanirim kilo alsam biraz düzelir mi bilmiyorum ama çok kafama takıyorum çok çekiniyorum

Ben yeni oğlumu memeden ayırdım on gün oldu zayıf bi vücut yapim var göğüslerim küçük du o yüzden emzirmeden dolayı süt dolduğu için biraz büyümüşlerdi şimdi süt vermeyi bıraktım küçüldüler deforme oldular biraz sarktilar hiç beğenmiyorum sırf bu yüzden eşimle birlikte olmak istemiyorum beni böyle görsün istemiyorum resmen fobi oldu buna çözüm de yok sanirim kilo alsam biraz düzelir mi bilmiyorum ama çok kafama takıyorum çok çekiniyorum
Tek care silikoneeee :p

Kilo alıp deneseydin ya kuzum
Bize soruyonda yenin yerine yesem kilo sana gelırmı ki......

Back