E enel Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 9 0 86 51 İstanbul 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi enel #1 istanbul üsküdar da minik bir butik açmak istiyorum .fakat mal alınacak yerler konusunda hiçbir fikrim yok.genç kızlara genç hanımlara yönelik tshırt pantolon vb.bana yardımcı olurmusunuz bunların toptan yerleri nerelerdir . şimdiden teşekkürler
istanbul üsküdar da minik bir butik açmak istiyorum .fakat mal alınacak yerler konusunda hiçbir fikrim yok.genç kızlara genç hanımlara yönelik tshırt pantolon vb.bana yardımcı olurmusunuz bunların toptan yerleri nerelerdir . şimdiden teşekkürler
T TENY Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2010 255 1 46 İstanbul 20 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi enel #2 mertere bakabilirsin
E e_inl Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2010 544 1 46 Bursa 21 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi enel #3 TENY .!.: mertere bakabilirsin Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum iyice araştırırsanız pek çok ünlü markanın ihraç fazlası ürünlerini çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz
TENY .!.: mertere bakabilirsin Genişletmek için tıkla... kesinlikle katılıyorum iyice araştırırsanız pek çok ünlü markanın ihraç fazlası ürünlerini çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz