• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar

goknilizm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
6
0
1
35
Kızlar bengecen hafta cuma günü burnumdan ameliyat oldum burnum kemıklı ve kemerliydi tamponlarım hala duruyor uzerındekı alcıda öyle sanki burnum eskisinden daha buyuk gibi geliyor bir tek kemer kısmı ortadan kalkmıs onun dısında kocaman. Yarın tamponlarım,atel ve dikişler alınacak alınınca farkeder mi ? Çok kafam takılıyor :)

Kızlar bengecen hafta cuma günü burnumdan ameliyat oldum burnum kemıklı ve kemerliydi tamponlarım hala duruyor uzerındekı alcıda öyle sanki burnum eskisinden daha buyuk gibi geliyor bir tek kemer kısmı ortadan kalkmıs onun dısında kocaman. Yarın tamponlarım,atel ve dikişler alınacak alınınca farkeder mi ? Çok kafam takılıyor :)
Sende en az 1 ay beklemen lazım ödem var ondan Kocaman hissediyorsundur yavaş yavaş iniyor merak etme normal

Tabiki farkediyor ozgeozkaan instagram hesabım bana ulaşabilersen resim atarım için rahat olsun şuan çok sis burnun alçı çıkınca da öyle olacak 12.günüm benim bile hala sis yzuumm burnum

Back