Selam Kizlar Op.Dr. Orhan TUĞRUL ameliyat olan varmi?

mavvy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
3
0
29
Selam Kizlar

Aralik ayinda Kol, Bacak, Karin germe ve meme diklestirme ameliyati olucam. 7yil önce migde ameliytai oldum e haliyle deriler sarkti. :KK43: 25 yasindayim ve Estecenter bu islemleri 5 gün aralikli iki ameliyatta yapmak istediklerini söyledi. Bazi klinikler iki veya 3 islemden daha fazla kabul etmiyor. Bazilari 1ay sonra digerleri 6ay sonra diger islemelri tamamlariz diyor. Kafam cok karisti haliyle.
aylardir arastirma yapiyorum: Milanoklinik, Flora Klinik, Estecenter, Isvec Klinik arasinda kaldim.
Suanda Estecenter de görev yapan Op. Dr. Orhan Tugrula aranizda daha önce ameliyat olan varmi? Yurtdisinda oldugum icin bizzat görmedim bu klinikleri.
Eger deneyimi olanlar varsa cok mutlu olurum.

Simdiden cok tedekür ediyorum kizlar.

Merhaba işlemi yaptırdınız mı ?bende su an meme toparlama için iletişimdeyim Tuğrul beyle.işlemleri güzel gözüküyor ama bilemem tabi

Yorumlar karıştı 😀hangi işlemler yapılacak size?ve nerden ulaştınız kendisine tavsiye üzerine mi?

Tuğrul beye vaser lipo ile vücut şekillendirme yaptırmak istiyorum.bu işlemi yaptırmış olanlar bilgi verebilir mi?

Evet yaptirdim ve cok memnunum herekeze tavsiye ederim ⚘
Merhabalar , bende yaptırmayı düşünüyorum fiyatta herşeyde anlaştık.. ama tereddütlerim var araştırırken yorumunuza denk geldim hastaneden ve yapılan işlemlerden memnun kaldınız mı ? Rica etsem biraz detaylandırabilir misiniz ? Teşekkürler 🙏

X