Merhaba, ben de 10 nisanda (2 gün önce) Ankara'da laparoskopi ameliyati oldum. Ameliyat sırasında histeroskopi de yapıldı.Yumurtalığımda kist vardı ve iki yıl boyunca çeşitli doktorlara gittim ama bir türlü kurtulamadim. Ankara`da muayenehanesi olan bir profesore gittim, muayene etti. tüpünü alma ihtimalim var hazirlikli ol ve artık vakit kaybetmeyelim dedi. 26 yaşındayım,yeni evliyim ve çocuğum yoktu ama beni bırakmayan kistim ve tıkalı tüpüm vardı :) bu yüzden çok moralsiz ve üzgün girdim ameliyata. Ameliyat sonrasında öğrendim ki tüpümü açmışlar, kistimi temizlemişler. Dünyalar benim oldu. Laparoskopiden korkmayın arkadaşlar. Ameliyattan sonraki gün ayaklandım kendi başima yuruyebildim. Bugun ikinci gun ve gayet iyiyim sadece anesteziden dolayi nefes alirken sanki kemiklerim aciyor gbi oluyor ve tabiki bir de karnima basilan gazdan dolayi gerginlik ve rahatsizlik hissi var o kadar. Allah herkesin şifasini versin. Belki merak eden, araştiran arkadaslarimiz vardir diye uzunca yazdim. Doktorumdan cok memmunum. Sormak isteyen olursa mesajla paylaşabilirim. Sağlikla kalin :)