Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar laparoskopi olanlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bendeniz07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
576
345
53
32
Selam kızlar laparoskopi olan , klomen ilaç kullanan tüpleri kapalı olup da laparoskopiyle açtıran kızlar Nasıl yol izlediniz hamile kalabildiniz mi benim yaşım normal olduğundan tecrübesiz olduğum için bilgilerinize ihtiyacım var kızlar

mrb cnm bnde 13 gün once laparoskopi ameliyatı oldun tüplerim kapalıydı çok şükür açıldı inş. rabim tüm isteyenlere vede bize hayırlı evlat nasıp ederr

Selam kızlar laparoskopi olan , klomen ilaç kullanan tüpleri kapalı olup da laparoskopiyle açtıran kızlar Nasıl yol izlediniz hamile kalabildiniz mi benim yaşım normal olduğundan tecrübesiz olduğum için bilgilerinize ihtiyacım var kızlar
Merhaba, 2 buçuk ay kadar önce ben de laparoskopi operasyonu geçirdim, size de geçmiş olsun şimdiden, korkulacak bir operasyon değildi benimki, inşallah iyi geçer sizin de.

Merhaba, 2 buçuk ay kadar önce ben de laparoskopi operasyonu geçirdim, size de geçmiş olsun şimdiden, korkulacak bir operasyon değildi benimki, inşallah iyi geçer sizin de.

Benim de öyle geçti sadece ameliyattan sonra ciğerlerim baya ağrıdı verdikleri havadan dolayı şişirmişler havayla Bakalım beklemedeyim bende

mrb cnm bnde 13 gün once laparoskopi ameliyatı oldun tüplerim kapalıydı çok şükür açıldı inş. rabim tüm isteyenlere vede bize hayırlı evlat nasıp ederr

Benim de aynı şekilde kapalıydı laparoskopi sayesinde açıldı kuzum inşallah benim bu sefer de rahim zarı ince çıktı balon işlemi yaptı doktor ağrılı bi işlem aynı rahim filmi çekilir gibi ama rahim filminde bu kadar ağrı hissetmemiştim

Merhaba konu ocakta acilmis ama bende 2 gun once histerekopi ve laparoskopi oldum endometriozis yuzunden. Uyandigimda ilk bi iki saat bayag kotuydum sanirim erkende uyandigim icin agrim vardi. Ben cok cok kolay rahat diyemeyecegim sonucta bi ameliyat bu da kalkmak yurumek fln ilk gun zor oluyor. Bugun biraz daha iyiyim sanirim 3 4 gun icinde toparlanilacagim gibi gozuluyor

Merhaba, ben de 10 nisanda (2 gün önce) Ankara'da laparoskopi ameliyati oldum. Ameliyat sırasında histeroskopi de yapıldı.Yumurtalığımda kist vardı ve iki yıl boyunca çeşitli doktorlara gittim ama bir türlü kurtulamadim. Ankara`da muayenehanesi olan bir profesore gittim, muayene etti. tüpünü alma ihtimalim var hazirlikli ol ve artık vakit kaybetmeyelim dedi. 26 yaşındayım,yeni evliyim ve çocuğum yoktu ama beni bırakmayan kistim ve tıkalı tüpüm vardı :) bu yüzden çok moralsiz ve üzgün girdim ameliyata. Ameliyat sonrasında öğrendim ki tüpümü açmışlar, kistimi temizlemişler. Dünyalar benim oldu. Laparoskopiden korkmayın arkadaşlar. Ameliyattan sonraki gün ayaklandım kendi başima yuruyebildim. Bugun ikinci gun ve gayet iyiyim sadece anesteziden dolayi nefes alirken sanki kemiklerim aciyor gbi oluyor ve tabiki bir de karnima basilan gazdan dolayi gerginlik ve rahatsizlik hissi var o kadar. Allah herkesin şifasini versin. Belki merak eden, araştiran arkadaslarimiz vardir diye uzunca yazdim. Doktorumdan cok memmunum. Sormak isteyen olursa mesajla paylaşabilirim. Sağlikla kalin :)

Back