selam kızlar hele bi bakın hele :D

Balkizin annesi

ışığına güvene baskasinin gölgesinden korkmaz...!
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
118
60
selam kızlar ben 6 aylık evliyim son bir aydır ilişki esnasında dağlara taşlara :KK70: (mizah kısmı) fışkırıyorum :KK70:
aslında öğrenmek istedigim şu eşimle ilişki esnasında sanki işiyormuşum gibi sular geliyor önce bi kasılıyorum tüm vücudum beynim bile kasılıyor sonra derin bi nefes verip sular geliyor şeffaf su gibi bildiğiniz hafif kaygamsı sizce ne oluyor bu boşalıyormuyum ne olur dalga geçmeden yazın sizdede oluyor mu çünkü kafam karışık işiyormuyum yoksa boşalıyormuyum bilemedim 6 aydır ilk defa oluyorum böyle :110::110:eee bilmemek ayıp degil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız sizde ablalarım olarak cevaplarınızı bekliyorum lütfen dalga geçmeden cevap verin valla çok piss rencide olurum :KK70: :confused:seviyorum sizi :KK70::KK36:

Fıskiye misin nasil fışkırıyon anlamadim ki:KK53:

Bence işiyosun:KK45:

Dip not: kız mısın erkek misin onu kestiremedim:110:
yok bebegim kendinin ne kadar kız oldugundan eminsen benimde kız olduğumdan emin olabilirsin konuyu biraz şakacı bi dille anlatmyaa çalıştım o kadar :KK70: valla bende anlamadım bacım fıskiyeye döndüm son 1 ayda özellikle adet dönemlerimin bitiminden sonraki dönemler

Idrarın kokusu bellidir

Bir dönem çok boşalabilirsin

Bazen bende de olur bazen olmaz

Takma bunları anın keyfini yaşa

Bosalma olabilir cunku bir arkadasim bir keresinde iliski esnasinda feci sekilde su cikardigini soylemisti. Kendi bile inanamamis düsun yani : ) bu durumu siz ayirt edebilirsiniz. Idrar olsa anlarsiniz bir sekilde.

Bosalma olabilir cunku bir arkadasim bir keresinde iliski esnasinda feci sekilde su cikardigini soylemisti. Kendi bile inanamamis düsun yani : ) bu durumu siz ayirt edebilirsiniz. Idrar olsa anlarsiniz bir sekilde.
daha ben olayın iç yüzünü zevkin dorugunu çözmüş degilim o yüzden ne oldugumu anlayamıyorum ama gerçekten feci güzel bişey:KK22:ayyyyşş iyiki bu site var siz varsınız yaa valla anlatamazdım herhlde başka birine

"ayyyyşş" derken? :))
Sakin, sakin heyecan yok. :))
bi arkadaşım demişti düğünüme 1 hafta kala falan oda 2 yıllık evliydi o zaman ilk başlarda zor gelir ama sonra tadına doyamazsın diye :KK70: oda anlatırdı ama inanamazdım yeni yeni olayı kavrıyorum :KK70:

X