Selam kızlar, bulamadıgım halı için yardım istiyorum...

morlavanta

mucizemin adı kağan
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.185
0
116
Diğer
evimin dekorasyonunda küçük bir degişiklik yaptım perdeleri degiştirdim koltukların üstündeki yastık kılıflarınıda degiştirdim kullandıgım renk ise dore şimdi sıra halıda fakat aramama ragmen istedigim rente hali bulamadım şöyleki:halının krem ve altın sarısı tonunda olmasını istiyorum şu simli halılardan olsun istiyorum genelde kahverengi sarı ama kahve tonunda hiç bişi yok odada dolayısıylada alamıyorum aradıgımıda bulamıyorum merinosun reklamında görüyorum istedigim rengi ama satıcısına gittigim zaman yine kahve krem çıkyor karşıma krem sarı yani sarı kısımları simli olacak yeşil altın sarısı krem olabilir hadi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum belki benim gözümden kaçan yerler vardır teşekkürler:16:

ben de aynen senin durumundayım şu an. koridor ve antre için krem sarı tonlarında halı arıyorum tam 2 haftadır ama bulamadım malesef mutlaka içinde koyu kahve de oluyor. ben de giriş ferah olsun çok boğmasın düşüncesiyle kahveli istemiyorum. bakalım arkadaşlardan nasıl öneriler gelecek...

benim salonumda var kızlar rulo yapıp yollim istyerseniz:))
şaka bi yanada şimdi gidip baktım royal halı daisi modelide
ama ben alalı 2 sene falan oldu bide shaggymi istediniz anlamadım ondan değil

ben de aynen senin durumundayım şu an. koridor ve antre için krem sarı tonlarında halı arıyorum tam 2 haftadır ama bulamadım malesef mutlaka içinde koyu kahve de oluyor. ben de giriş ferah olsun çok boğmasın düşüncesiyle kahveli istemiyorum. bakalım arkadaşlardan nasıl öneriler gelecek...

hmm ezra kolay gelsin ozaman sanada güzelim valla ben çok bakındım ama nafile birde salonu ben sürekli kullanıyorum şagi uygun olmaz heralde ama bak bence koridorda güzel durur kahve rem nedersin kremi ferah gösterir zeten kaşmirdekiler çok güzeldi birdaha bak istersen ipek şagilerden:13:

benim salonumda var kızlar rulo yapıp yollim istyerseniz:))
şaka bi yanada şimdi gidip baktım royal halı daisi modelide
ama ben alalı 2 sene falan oldu bide shaggymi istediniz anlamadım ondan değil

yolla valla bu renklerdemii ayy negüzel olur aramaktan çok sıkıldım şart deil şagi olması hatta olmassa daha iyi olur daisi modeline bir bakıyım simlimi senin halılar şimdiki takıntım sim pul ve taşlar kokoşum yaa:16:

benim salonumdaki halıyı tarif etmişsn sanırım.3 sene önce dinarsudan almıştım ben.şimdiki aklım olsaydı almzdım ama.hemn iz yapıo.üstünde gezinmezsen çok güzel duruyoda oda nasıl olcak bilemyorum.bide simleri parlasın istiyosan güneş ışığı şart;))

Back
X