- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Merhaba canım hoşgeldin aramiza:)Mrb kizlar bende ovu testi yapip beklemede olanlardanim ilk defa uygulayacaklar varsa ovu tstinit gecen ay yaptigimda gec kalmisim cunku sekizinci kirmizi cizgiycizgiyi gordum ertesi gunde catladig.batim 25 kasim ve gunler ggecmiyor valla psikolojikmidir nedir bilmiyorum kasiklarimda bi agri batma gibi bisiler hissediyorum ama onun disinda ne gogus hassasiyeti ne bel agrisi hicbiseyim yok bide bu kasik agrisi adetten olur stres cok dusunme bu olaya baglanma falan diye cok umutlanmakta istemiyorum.valla tum bbu testle ilgili forumlari okudum nerdeyse:) ne demisler umut fakirin ekmegidir allahim insallah hhepimize nasip eder guzel haber alip surda paylasmayi
Aynen bende 2 tane kullandım. Amin insallah canim.Dostinex verdi banada dr sadece 1tane kullandım ve düzene girdi herşey inanmaktan arkadaşlar bol bol dua ediyorum hepimizin bebeği olsun inşallah 2019a hamis girelimmm
hosbulduk canımMerhaba canım hoşgeldin aramiza:)
Amiiinnn canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın, bebek hala yokmu diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten yoruldum bilseler içimde ne yangınlar var :)) bende bu ay yeni başladım teste bugün 3.gunum sabahları 10:30 11:00 gibi yapıyorum hala hangi saatte yapsam daha uygun bilemedim T hala silik bende ama ben sanrım geç yumurtlayanlardanim. Ay çok yazdım hakkımızda hayırlısı.hosbulduk canımşu testi uygulayıpta gerı saymak ne zormuş ya bide olmayınca bıdaha başa dönmek ınsallah bu sabrın meyvalarını alırız hepımızdeee sürpriz yumurtalarımızın ıcınden bı bebıs çıkar:))
Cabımsın inanır mısınız kızlar aile hekimine gidip her ay test istemekten utanır oldumAmiiinnn canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın, bebek hala yokmu diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten yoruldum bilseler içimde ne yangınlar var :)) bende bu ay yeni başladım teste bugün 3.gunum sabahları 10:30 11:00 gibi yapıyorum hala hangi saatte yapsam daha uygun bilemedim T hala silik bende ama ben sanrım geç yumurtlayanlardanim. Ay çok yazdım hakkımızda hayırlısı.
Ben de düşünmüyoruz diyorum bi de üstüne bir dunya laf yiyorum. Daha nekadar bekleyeceksiniz diye. Garip bi durumAmiiinnn canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın, bebek hala yokmu diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten yoruldum bilseler içimde ne yangınlar var :)) bende bu ay yeni başladım teste bugün 3.gunum sabahları 10:30 11:00 gibi yapıyorum hala hangi saatte yapsam daha uygun bilemedim T hala silik bende ama ben sanrım geç yumurtlayanlardanim. Ay çok yazdım hakkımızda hayırlısı.
az önce çarşıdan geliyorum yolda ıkı uc tanıdık var bana e hadı artık kac ay oldu sız evleneli daha yenı daha ya dıyorum halbukı ben hep ılk aydan beri tutsun ısterdım ama maalesef ıyıkıde su ovulasyon testını duydumda buna bari başladım yoksa ben babaanne olma yasında bulcakmısım o gunu...hayırlısıyla bı tutsa hepımızın burda sırayla tanık olsak bu sevıncımızeAmiiinnn canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın, bebek hala yokmu diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten yoruldum bilseler içimde ne yangınlar var :)) bende bu ay yeni başladım teste bugün 3.gunum sabahları 10:30 11:00 gibi yapıyorum hala hangi saatte yapsam daha uygun bilemedim T hala silik bende ama ben sanrım geç yumurtlayanlardanim. Ay çok yazdım hakkımızda hayırlısı.
Bu ay ilk kez bende de yumurtlama ağrısı oldu canım inşallah olur inşallahhhhh
Merhaba kızlar ben de aradığım konuyu buldum:) Ben 2.denememizde ovulasyon testi yapmıştım ve tam eşit koyulk olmamıştı burada da başka konulara atmıştım hatta ve yumurtan çatlamamış demişlerdi. Ben de bunun üzerne tüm hormon testlerini ve progesteron testini yaptırdım doktor hiçbir sorun yok gayrt iyi dedi. Bu ay 3. Denememiz olacak ve dün ve bugünkü testim aşağıdaki gibi çıktı. Şimdi ben bugünü değerlendirmeli miyim sizce? Geçen yaptığımda bu kadar bile koyulaşmamıştı.Eki Görüntüle 2205900
Slm arkadaşlar. Ben de ovulasyonu ilk deneyen olarak araniza katılmak istedim.
Bende hormon yüksekliği ve yumurtlama tembelliği var. Femara kullanmaya başladım. Dün bitti. Ama gece ve bu sabah yumurtaliklarimda hem şişlik hem adet ve gaz sancısı gibi ağrı oldu. Sizde de öyle oldu mu? Bide bu ağrıdan ne kadar süre icin de yumurta çatlaması oluyor yaşayan var mi? Internette 1-2 gun sonra diyor ama ben daha 10.gundeyim.
Bu ay ilk kez bende de yumurtlama ağrısı oldu canım inşallah olur inşallahhhhh
Tamam canım çok teşekkür ederimCan'ım çatlıcak yumurtan koyu çıkmış baya baksana sabah bida yap test çatladı mı çatlamadı mı bak değerlendir 3 gün üst üste değerlendir
MOral bozmak yok diccem ama demiyorum çünkü bozuluyor kuzum ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah bence seneye bu zamanlar iki canlı yada bebekli oluruz Allahım nasip ederse bolca dua bolca pozitif düşünceMerhaba kızlar bende ovulasyon testi yaptim ve bu ay hiçbir gün pozitif olmadı. Doktora gidip iki defa da progesteron baktirdim onlar da 0 ın altinda çıktı. Bu ay yumurtlama gözükmüyor. Adetim düzensiz ve pko yum. Tüm pkolulara selam olsun. Ovulasyon testim bir sonraki aya kaldı...
Boşver canım bugünleri de atlatıcaz belki seneye bu yazışmalarımizi yavrularımız kucağımızda okuruz :)Cabımsın inanır mısınız kızlar aile hekimine gidip her ay test istemekten utanır oldum
Ay sorma benim 4,5 sene oldu bir düşünsene:)Ben de düşünmüyoruz diyorum bi de üstüne bir dunya laf yiyorum. Daha nekadar bekleyeceksiniz diye. Garip bi durum
Amin canım inşallah o gün gelince bizim de yüzümüz gülecek tabi en önemlisi herşeyin hayırlısı evladinda.az önce çarşıdan geliyorum yolda ıkı uc tanıdık var bana e hadı artık kac ay oldu sız evleneli daha yenı daha ya dıyorum halbukı ben hep ılk aydan beri tutsun ısterdım ama maalesef ıyıkıde su ovulasyon testını duydumda buna bari başladım yoksa ben babaanne olma yasında bulcakmısım o gunu...hayırlısıyla bı tutsa hepımızın burda sırayla tanık olsak bu sevıncımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?