Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb kizlar bende ovu testi yapip beklemede olanlardanim ilk defa uygulayacaklar varsa ovu tstinit gecen ay yaptigimda gec kalmisim cunku sekizinci kirmizi cizgiycizgiyi gordum ertesi gunde catladig.batim 25 kasim ve gunler ggecmiyor valla psikolojikmidir nedir bilmiyorum kasiklarimda bi agri batma gibi bisiler hissediyorum ama onun disinda ne gogus hassasiyeti ne bel agrisi hicbiseyim yok bide bu kasik agrisi adetten olur stres cok dusunme bu olaya baglanma falan diye cok umutlanmakta istemiyorum.valla tum bbu testle ilgili forumlari okudum nerdeyse:) ne demisler umut fakirin ekmegidir allahim insallah hhepimize nasip eder guzel haber alip surda paylasmayi
Merhaba canım hoşgeldin aramiza:)

hosbulduk canım:KK68:şu testi uygulayıpta gerı saymak ne zormuş ya bide olmayınca bıdaha başa dönmek ınsallah bu sabrın meyvalarını alırız hepımızdeee sürpriz yumurtalarımızın ıcınden bı bebıs çıkar:))
Amiiinnn canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın, bebek hala yokmu diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten yoruldum bilseler içimde ne yangınlar var :)) bende bu ay yeni başladım teste bugün 3.gunum sabahları 10:30 11:00 gibi yapıyorum hala hangi saatte yapsam daha uygun bilemedim T hala silik bende ama ben sanrım geç yumurtlayanlardanim. Ay çok yazdım hakkımızda hayırlısı.

Amiiinnn canım inşallah Allah kucağımızı boş bırakmasın, bebek hala yokmu diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten yoruldum bilseler içimde ne yangınlar var :)) bende bu ay yeni başladım teste bugün 3.gunum sabahları 10:30 11:00 gibi yapıyorum hala hangi saatte yapsam daha uygun bilemedim T hala silik bende ama ben sanrım geç yumurtlayanlardanim. Ay çok yazdım hakkımızda hayırlısı.
Cabımsın inanır mısınız kızlar aile hekimine gidip her ay test istemekten utanır oldum

Ben de düşünmüyoruz diyorum bi de üstüne bir dunya laf yiyorum. Daha nekadar bekleyeceksiniz diye. Garip bi durum

az önce çarşıdan geliyorum yolda ıkı uc tanıdık var bana e hadı artık kac ay oldu sız evleneli daha yenı daha ya dıyorum halbukı ben hep ılk aydan beri tutsun ısterdım ama maalesef ıyıkıde su ovulasyon testını duydumda buna bari başladım yoksa ben babaanne olma yasında bulcakmısım o gunu...hayırlısıyla bı tutsa hepımızın burda sırayla tanık olsak bu sevıncımıze

benım 8. gün testte kırmızı olduya kadın doğumcu bı doktora sordum bana cevabı şu 8. gün yumurtlama 22 günde bir adet olanlarda olabılıyor demiş ve yarın 22. gün ve benım adetım 26-27 gunde bir olur. bakalım merak ediyorum 22. gunde adet olucakmıyım...benım vücudum ya tıp dünyasına aykırı yada tıp dünyası benım hamileliğime karşı :)

öyle oluyormuş şöyleki 2.ayım bu ovu testinde... 1inde silikleşti 15inde regl oldum şimdi 2si silikleşti 2+14 16sı bat diye düşünüyorum bakalım...

Merhaba kızlar ben de aradığım konuyu buldum:) Ben 2.denememizde ovulasyon testi yapmıştım ve tam eşit koyulk olmamıştı burada da başka konulara atmıştım hatta ve yumurtan çatlamamış demişlerdi. Ben de bunun üzerne tüm hormon testlerini ve progesteron testini yaptırdım doktor hiçbir sorun yok gayrt iyi dedi. Bu ay 3. Denememiz olacak ve dün ve bugünkü testim aşağıdaki gibi çıktı. Şimdi ben bugünü değerlendirmeli miyim sizce? Geçen yaptığımda bu kadar bile koyulaşmamıştı.
5011B484-2EFB-4649-8261-4B599745C759.jpeg

Merhaba kızlar ben de aradığım konuyu buldum:) Ben 2.denememizde ovulasyon testi yapmıştım ve tam eşit koyulk olmamıştı burada da başka konulara atmıştım hatta ve yumurtan çatlamamış demişlerdi. Ben de bunun üzerne tüm hormon testlerini ve progesteron testini yaptırdım doktor hiçbir sorun yok gayrt iyi dedi. Bu ay 3. Denememiz olacak ve dün ve bugünkü testim aşağıdaki gibi çıktı. Şimdi ben bugünü değerlendirmeli miyim sizce? Geçen yaptığımda bu kadar bile koyulaşmamıştı.Eki Görüntüle 2205900

Can'ım çatlıcak yumurtan koyu çıkmış baya baksana sabah bida yap test çatladı mı çatlamadı mı bak değerlendir 3 gün üst üste değerlendir

Slm arkadaşlar. Ben de ovulasyonu ilk deneyen olarak araniza katılmak istedim.
Bende hormon yüksekliği ve yumurtlama tembelliği var. Femara kullanmaya başladım. Dün bitti. Ama gece ve bu sabah yumurtaliklarimda hem şişlik hem adet ve gaz sancısı gibi ağrı oldu. Sizde de öyle oldu mu? Bide bu ağrıdan ne kadar süre icin de yumurta çatlaması oluyor yaşayan var mi? Internette 1-2 gun sonra diyor ama ben daha 10.gundeyim.

Bende de bazen 4 gün öncesi başlıyor Ağrı'lar bu sefer bir gün öncesi başladı ama geçen ay ağrıdan ölmüştğn 4 gün boyunca çstladı o Zaman rahatladım olabilir belki de yine de doktora göster kist falan da olabilir yasa üşüttüysen de ağrı çok yapar benim genel de öyle oluyor üşütünce daha çok ağrı yapıyor

Merhaba kızlar bende ovulasyon testi yaptim ve bu ay hiçbir gün pozitif olmadı. Doktora gidip iki defa da progesteron baktirdim onlar da 0 ın altinda çıktı. Bu ay yumurtlama gözükmüyor. Adetim düzensiz ve pko yum. Tüm pkolulara selam olsun. Ovulasyon testim bir sonraki aya kaldı...

Merhaba kızlar bende ovulasyon testi yaptim ve bu ay hiçbir gün pozitif olmadı. Doktora gidip iki defa da progesteron baktirdim onlar da 0 ın altinda çıktı. Bu ay yumurtlama gözükmüyor. Adetim düzensiz ve pko yum. Tüm pkolulara selam olsun. Ovulasyon testim bir sonraki aya kaldı...
MOral bozmak yok diccem ama demiyorum çünkü bozuluyor kuzum ama iyi düşünelim iyi olsun inşallah bence seneye bu zamanlar iki canlı yada bebekli oluruz Allahım nasip ederse bolca dua bolca pozitif düşünce

az önce çarşıdan geliyorum yolda ıkı uc tanıdık var bana e hadı artık kac ay oldu sız evleneli daha yenı daha ya dıyorum halbukı ben hep ılk aydan beri tutsun ısterdım ama maalesef ıyıkıde su ovulasyon testını duydumda buna bari başladım yoksa ben babaanne olma yasında bulcakmısım o gunu...hayırlısıyla bı tutsa hepımızın burda sırayla tanık olsak bu sevıncımıze
Amin canım inşallah o gün gelince bizim de yüzümüz gülecek tabi en önemlisi herşeyin hayırlısı evladinda.

Back