- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Geçen ay benim çok geç pik oldu bende yapmıyordum gene geç olur diye ama başlayayım bende test yapmaya :)Canım benim bende başladım bu ay çok istiyoruz bizde bebekİnşallah olur hepimizin bakın size bugün t çizgim çok koyu çıktı atıyorum kızlar inşallah bebeğimiz olur adetim bitti bugün 9. Gün ve çok güzel pik yaptı yani asla 12. Günü şunu bunu beklemeyin adet bitince başlayın derim ben herkes bilgisini paylaşsın lütfen
çok haklısın ...yum.gününü bilmeyenler anlayamayanlar için bir nimet bu ovu testi....Canım benim bende başladım bu ay çok istiyoruz bizde bebekİnşallah olur hepimizin bakın size bugün t çizgim çok koyu çıktı atıyorum kızlar inşallah bebeğimiz olur adetim bitti bugün 9. Gün ve çok güzel pik yaptı yani asla 12. Günü şunu bunu beklemeyin adet bitince başlayın derim ben herkes bilgisini paylaşsın lütfen
selam kızlar bir başlık açmak istedim bu ay hormonlarımı düzene soktum ve inşallah ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakalayıp tekrar denemek istiyorum sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim daha önce ovulasyon yapmadığım için birbirimize yardımcı olalım diyorum burda kızlar
Benimde bu ay 2. denemem olcak ovulasyon testine ve bugün başlayacağım. Gördünüz mü çatlama olduğunu ?
Hadi inşallah kuzum olur bu ay hepimizin kucakları dolu gözleri uykusuzluktan şiş olsun inşallahbenim de normalde 17 kasım yumurtlama tarihim. erken olacak gibi duruyor haydi bismillah
Bu ay ilk kez bende de yumurtlama ağrısı oldu canım inşallah olur inşallahhhhhBen gördüm ilk çift çizgi çıktı sonra Ağrı'm başladı zaten sabah ve akşam çift çizgiyi gördüm pazar sabahı da hafif silikleşti akşam iyice silikleşmişti pazar günü değerlendiremedik dışardaydık pazartesi değerlendirdik işte bakalım artık cnm çok ümidim yok yine ama inşallah
En iyisini yapmışsın kuzum gergin aynı saatte 4 saat sıvı almadan 3 saat idrar yapmadan yap bak çifti yakalarsın ama işte tutması da sıkıntı anacım oy oy bu çocuk yapmak ne zormuş eskiler bırt bırt yapıyormuşBende adetten 2 gün sonra başladım bekleyemedim,hakkımızda hayırlısı olsun.
T nin koyusunu gördüm canısı ama çatlamaya geçemedim henüz sana resimlerle paylaşıcamBenimde bu ay 2. denemem olcak ovulasyon testine ve bugün başlayacağım. Gördünüz mü çatlama olduğunu ?
Sabah 10:30da yapıyorum 1-2 bardak su içmiş oluyorum prospektusunde sıvıyı azaltın demiş hiç mi almasaydim:) neyse yarında öyle denerim. Birde ben bal tarcin corek otu kürü yapıyorum o susatiyor beni.gercekten zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun.En iyisini yapmışsın kuzum gergin aynı saatte 4 saat sıvı almadan 3 saat idrar yapmadan yap bak çifti yakalarsın ama işte tutması da sıkıntı anacım oy oy bu çocuk yapmak ne zormuş eskiler bırt bırt yapıyormuş
yok canım yine de kök söktürmesinlerHadi inşallah kuzum olur bu ay hepimizin kucakları dolu gözleri uykusuzluktan şiş olsun inşallah
Canımsın gün içinde lh daha çok kendini gösteren bir hormon o yüzden dedim özellikle hani kahvaltıydı falan sıvı alıyoruz bende 8 buçuk da yapıyorum akşamları bana daha uygun oluyorSabah 10:30da yapıyorum 1-2 bardak su içmiş oluyorum prospektusunde sıvıyı azaltın demiş hiç mi almasaydim:) neyse yarında öyle denerim. Birde ben bal tarcin corek otu kürü yapıyorum o susatiyor beni.gercekten zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun.
Aşkımsın sağlıklı hayırlı olsunda uykusuz kalmaya çoookktan razıyımyok canım yine de kök söktürmesinlerhayırlı sağlıklı evlat olsunlar insallah bizleri de böyle bekletmesinler :)
Merhaba canım hoşgldin hangi hormonun yüksek o önemli eğer proşaktinse o geçici bende de olmuştu stresten oluyormuş yumurta tembelliğinin en güzel çözümü kuru incir canım bi dene derim günde 5 tane falan suya ıslat suyu iç kendini de ye farkı göreceksin koyu t ti gördükten sonra 24 48 saat içinde diye biliyorum benSlm arkadaşlar. Ben de ovulasyonu ilk deneyen olarak araniza katılmak istedim.
Bende hormon yüksekliği ve yumurtlama tembelliği var. Femara kullanmaya başladım. Dün bitti. Ama gece ve bu sabah yumurtaliklarimda hem şişlik hem adet ve gaz sancısı gibi ağrı oldu. Sizde de öyle oldu mu? Bide bu ağrıdan ne kadar süre icin de yumurta çatlaması oluyor yaşayan var mi? Internette 1-2 gun sonra diyor ama ben daha 10.gundeyim.
Merhaba canım hoşgldin hangi hormonun yüksek o önemli eğer proşaktinse o geçici bende de olmuştu stresten oluyormuş yumurta tembelliğinin en güzel çözümü kuru incir canım bi dene derim günde 5 tane falan suya ıslat suyu iç kendini de ye farkı göreceksin koyu t ti gördükten sonra 24 48 saat içinde diye biliyorum ben
alttakinde bariz belli amaKızlar bunlar aynı marka testler başka marka bir test daha yaptım negatif kafam karıştı
Dostinex verdi banada dr sadece 1tane kullandım ve düzene girdi herşey inanmaktan arkadaşlar bol bol dua ediyorum hepimizin bebeği olsun inşallah 2019a hamis girelimmmHosbuldum
Prolaktin canım. Ilaç verdi onu da içtim. Incir ben de düşündüm ama süt yapan birşey ya prolaktin olunca korktum. Aktardan otlar almıştım. O bile dedi süt yapan şeyleri çok tüketme falan. Oyuzden korktum. Şuan sancim yok. Yumurtlama testimde de suan bise yok. 2.çizgi çok hayali görüyor gibiyim. Erken olduğunu düşünüyordum emin olmuş oldum. Hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?