Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim bende başladım bu ay çok istiyoruz bizde bebek ❤️ İnşallah olur hepimizin bakın size bugün t çizgim çok koyu çıktı atıyorum kızlar inşallah bebeğimiz olur adetim bitti bugün 9. Gün ve çok güzel pik yaptı yani asla 12. Günü şunu bunu beklemeyin adet bitince başlayın derim ben herkes bilgisini paylaşsın lütfen
Geçen ay benim çok geç pik oldu bende yapmıyordum gene geç olur diye ama başlayayım bende test yapmaya :)

Canım benim bende başladım bu ay çok istiyoruz bizde bebek ❤️ İnşallah olur hepimizin bakın size bugün t çizgim çok koyu çıktı atıyorum kızlar inşallah bebeğimiz olur adetim bitti bugün 9. Gün ve çok güzel pik yaptı yani asla 12. Günü şunu bunu beklemeyin adet bitince başlayın derim ben herkes bilgisini paylaşsın lütfen
çok haklısın ...yum.gününü bilmeyenler anlayamayanlar için bir nimet bu ovu testi....
hakkında hayırlısı canım güzel değerlendir tutsun inşallah..
benim de 7 gün sürüyor reglim, yum. ağrılarım olunca yapmaya başlıyorum.. çok koyu yakalayamadım ama ben.. sonrasındada 1 2 günde silikleşti... fakat bu defa ağrımm 4üne kdr sarktı..
yarın yapıyım testi diyorum bende.. gebelik testi pardon:)

benim de normalde 17 kasım yumurtlama tarihim. erken olacak gibi duruyor haydi bismillah :D

Eklentiler

• 5D3BE320-BAA3-41C6-9F58-4432C9325B9B.jpeg
    5D3BE320-BAA3-41C6-9F58-4432C9325B9B.jpeg
    142,5 KB · Görüntüleme: 35
selam kızlar bir başlık açmak istedim bu ay hormonlarımı düzene soktum ve inşallah ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakalayıp tekrar denemek istiyorum sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim daha önce ovulasyon yapmadığım için birbirimize yardımcı olalım diyorum burda kızlar

Benimde bu ay 2. denemem olcak ovulasyon testine ve bugün başlayacağım. Gördünüz mü çatlama olduğunu ?

Benimde bu ay 2. denemem olcak ovulasyon testine ve bugün başlayacağım. Gördünüz mü çatlama olduğunu ?

Ben gördüm ilk çift çizgi çıktı sonra Ağrı'm başladı zaten sabah ve akşam çift çizgiyi gördüm pazar sabahı da hafif silikleşti akşam iyice silikleşmişti pazar günü değerlendiremedik dışardaydık pazartesi değerlendirdik işte bakalım artık cnm çok ümidim yok yine ama inşallah

Ben gördüm ilk çift çizgi çıktı sonra Ağrı'm başladı zaten sabah ve akşam çift çizgiyi gördüm pazar sabahı da hafif silikleşti akşam iyice silikleşmişti pazar günü değerlendiremedik dışardaydık pazartesi değerlendirdik işte bakalım artık cnm çok ümidim yok yine ama inşallah
Bu ay ilk kez bende de yumurtlama ağrısı oldu canım inşallah olur inşallahhhhh

Bende adetten 2 gün sonra başladım bekleyemedim,hakkımızda hayırlısı olsun.
En iyisini yapmışsın kuzum gergin aynı saatte 4 saat sıvı almadan 3 saat idrar yapmadan yap bak çifti yakalarsın ama işte tutması da sıkıntı anacım oy oy bu çocuk yapmak ne zormuş eskiler bırt bırt yapıyormuş

Slm arkadaşlar. Ben de ovulasyonu ilk deneyen olarak araniza katılmak istedim.
Bende hormon yüksekliği ve yumurtlama tembelliği var. Femara kullanmaya başladım. Dün bitti. Ama gece ve bu sabah yumurtaliklarimda hem şişlik hem adet ve gaz sancısı gibi ağrı oldu. Sizde de öyle oldu mu? Bide bu ağrıdan ne kadar süre icin de yumurta çatlaması oluyor yaşayan var mi? Internette 1-2 gun sonra diyor ama ben daha 10.gundeyim.

Son düzenleme:
En iyisini yapmışsın kuzum gergin aynı saatte 4 saat sıvı almadan 3 saat idrar yapmadan yap bak çifti yakalarsın ama işte tutması da sıkıntı anacım oy oy bu çocuk yapmak ne zormuş eskiler bırt bırt yapıyormuş
Sabah 10:30da yapıyorum 1-2 bardak su içmiş oluyorum prospektusunde sıvıyı azaltın demiş hiç mi almasaydim:) neyse yarında öyle denerim. Birde ben bal tarcin corek otu kürü yapıyorum o susatiyor beni.gercekten zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun.

Sabah 10:30da yapıyorum 1-2 bardak su içmiş oluyorum prospektusunde sıvıyı azaltın demiş hiç mi almasaydim:) neyse yarında öyle denerim. Birde ben bal tarcin corek otu kürü yapıyorum o susatiyor beni.gercekten zormuş bu işler Allah yardımcımız olsun.
Canımsın gün içinde lh daha çok kendini gösteren bir hormon o yüzden dedim özellikle hani kahvaltıydı falan sıvı alıyoruz bende 8 buçuk da yapıyorum akşamları bana daha uygun oluyor

Slm arkadaşlar. Ben de ovulasyonu ilk deneyen olarak araniza katılmak istedim.
Bende hormon yüksekliği ve yumurtlama tembelliği var. Femara kullanmaya başladım. Dün bitti. Ama gece ve bu sabah yumurtaliklarimda hem şişlik hem adet ve gaz sancısı gibi ağrı oldu. Sizde de öyle oldu mu? Bide bu ağrıdan ne kadar süre icin de yumurta çatlaması oluyor yaşayan var mi? Internette 1-2 gun sonra diyor ama ben daha 10.gundeyim.
Merhaba canım hoşgldin hangi hormonun yüksek o önemli eğer proşaktinse o geçici bende de olmuştu stresten oluyormuş yumurta tembelliğinin en güzel çözümü kuru incir canım bi dene derim günde 5 tane falan suya ıslat suyu iç kendini de ye farkı göreceksin koyu t ti gördükten sonra 24 48 saat içinde diye biliyorum ben

Merhaba canım hoşgldin hangi hormonun yüksek o önemli eğer proşaktinse o geçici bende de olmuştu stresten oluyormuş yumurta tembelliğinin en güzel çözümü kuru incir canım bi dene derim günde 5 tane falan suya ıslat suyu iç kendini de ye farkı göreceksin koyu t ti gördükten sonra 24 48 saat içinde diye biliyorum ben

Hosbuldum
Prolaktin canım. Ilaç verdi onu da içtim. Incir ben de düşündüm ama süt yapan birşey ya prolaktin olunca korktum. Aktardan otlar almıştım. O bile dedi süt yapan şeyleri çok tüketme falan. Oyuzden korktum. Şuan sancim yok. Yumurtlama testimde de suan bise yok. 2.çizgi çok hayali görüyor gibiyim. Erken olduğunu düşünüyordum emin olmuş oldum. Hayırlısı artık.

Kızlar bunlar aynı marka testler başka marka bir test daha yaptım negatif kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_20181113_183227.jpg
    IMG_20181113_183227.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20181113_141026.jpg
    IMG_20181113_141026.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 36
Mrb kizlar bende ovu testi yapip beklemede olanlardanim ilk defa uygulayacaklar varsa ovu tstinit gecen ay yaptigimda gec kalmisim cunku sekizinci kirmizi cizgiycizgiyi gordum ertesi gunde catladig.batim 25 kasim ve gunler ggecmiyor valla psikolojikmidir nedir bilmiyorum kasiklarimda bi agri batma gibi bisiler hissediyorum ama onun disinda ne gogus hassasiyeti ne bel agrisi hicbiseyim yok bide bu kasik agrisi adetten olur stres cok dusunme bu olaya baglanma falan diye cok umutlanmakta istemiyorum.valla tum bbu testle ilgili forumlari okudum nerdeyse:) ne demisler umut fakirin ekmegidir allahim insallah hhepimize nasip eder guzel haber alip surda paylasmayi

Hosbuldum
Prolaktin canım. Ilaç verdi onu da içtim. Incir ben de düşündüm ama süt yapan birşey ya prolaktin olunca korktum. Aktardan otlar almıştım. O bile dedi süt yapan şeyleri çok tüketme falan. Oyuzden korktum. Şuan sancim yok. Yumurtlama testimde de suan bise yok. 2.çizgi çok hayali görüyor gibiyim. Erken olduğunu düşünüyordum emin olmuş oldum. Hayırlısı artık.
Dostinex verdi banada dr sadece 1tane kullandım ve düzene girdi herşey inanmaktan arkadaşlar bol bol dua ediyorum hepimizin bebeği olsun inşallah 2019a hamis girelimmm

Back