- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bendeniz07
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evvet canim pik gibi duruyor insallah tutar:)Kızlar selamm nasılsınız Nasıl gidiyor 2 gündür denedik öğlenleri kızlar hayırlısı ile inşallah ama bu sefer o kadar Ağrı'm olmadı neden bilmem geçen ay ağrıdan öldüydüm yumurtlama zamanım da hesaplamam da bugün yumurtlama günüm
Evvet canim pik gibi duruyor insallah tutar:)
Biri sabah biri de saat 5 gibi yaptığım test öğlen de değerlendirdik yaEvvet canim pik gibi duruyor insallah tutar:)
Hala catlamamis gibi canim hakkimizda hayirlisi bakalim![]()
Canim sende belirti var mi seninle hemen hemen ayni zamanda bat günümüz:)Hala catlamamis gibi canim hakkimizda hayirlisi bakalim![]()
canım 16sı gibi görünüyor ovu testine göre.. bel sırt ağrım var, ağız kuruluğum var..Canim sende belirti var mi seninle hemen hemen ayni zamanda bat günümüz:)
nisan gebeliğime gittim bakıyım bi neler yazmışım ne belirtilerim olmuş bir okuyum:)Canim sende belirti var mi seninle hemen hemen ayni zamanda bat günümüz:)
Benim 17 senin az kalmis test yapsan silik de olsa görünür belki. Benim kasiklar da ara ara igne batmasi gibi agri oluyordu bugun de bel agrim basladi. Akinti da oluyor ara ara. Allah yüzümüze güler bu ay insallah cok umutluyumcanım 16sı gibi görünüyor ovu testine göre.. bel sırt ağrım var, ağız kuruluğum var..
hiç kasık ağrım falan yok.. sende nasıl durumlar
ama bi taraftan heyecan var.. bir taraftan da umutlanmıyorum yoktur diyorum:)
inşallah canım Rabbim sevindirsin..Benim 17 senin az kalmis test yapsan silik de olsa görünür belki. Benim kasiklar da ara ara igne batmasi gibi agri oluyordu bugun de bel agrim basladi. Akinti da oluyor ara ara. Allah yüzümüze güler bu ay insallah cok umutluyum![]()
Suan da yine ona benzer belirtiler var diyorsun yani hadi bakalım. Benim de bariz ağrım var kasikta ve belde ona bagliyorum insallah oyledir. Haftasonunu iple cekiyoruk cift cizgiyi görmek için.inşallah canım Rabbim sevindirsin..
okudum geçmişi de neler neler :))
bel sırt ağrısı 9 gün kala başlamış ara ara kasık ağrısından bahsetmişim bat günü kasık ağrım olmuş oturunca ağrıyan kalkınca geçen... ağız kuruluğundan da bahsetmişim.. arkadaşlar ısrar etmiş 18i akşamı yapmışım testi.. bak o zaman ovu falan da yapmıyordum kafam net temizmiş... nasıl karıştı benim bu kafa yaa..
ama o zaman da belirtmişim bunlar regl olcakken de yaşanılan belirtiler diye.. ondan, bekliyoruz bakalım.. bende 14ünde yaparım belki.Suan da yine ona benzer belirtiler var diyorsun yani hadi bakalım. Benim de bariz ağrım var kasikta ve belde ona bagliyorum insallah oyledir. Haftasonunu iple cekiyoruk cift cizgiyi görmek için.![]()
Zaten benzer oluyor sanirim belirtiler ama adet belirtileri erkenden baslamaz. Yaparsan buraya atarsin bakariz inceriz hayırlısı Allah dan..ama o zaman da belirtmişim bunlar regl olcakken de yaşanılan belirtiler diye.. ondan, bekliyoruz bakalım.. bende 14ünde yaparım belki.
aminn canım hayırlısı Allahtan .. inşallah senden güzel haberler alalım.. sende testler var mı ne zaman yapıcaksın?Zaten benzer oluyor sanirim belirtiler ama adet belirtileri erkenden baslamaz. Yaparsan buraya atarsin bakariz inceriz hayırlısı Allah dan..
Var bir tane ben cumartesi yapicam dayanabilirsem gebelik testini. Ama ondan once ovulasyon yapsam mi acaba elimde bolca var çünkü.aminn canım hayırlısı Allahtan .. inşallah senden güzel haberler alalım.. sende testler var mı ne zaman yapıcaksın?
Evet ondan da anliyorlarmis sanirim cift cikmaya devam ediyormus cnm.Var bir tane ben cumartesi yapicam dayanabilirsem gebelik testini. Ama ondan once ovulasyon yapsam mi acaba elimde bolca var çünkü.
Canım benim bende başladım bu ay çok istiyoruz bizde bebekEvet ondan da anliyorlarmis sanirim cift cikmaya devam ediyormus cnm.
Bende adetten 2 gün sonra başladım bekleyemedim,hakkımızda hayırlısı olsun.Canım benim bende başladım bu ay çok istiyoruz bizde bebekİnşallah olur hepimizin bakın size bugün t çizgim çok koyu çıktı atıyorum kızlar inşallah bebeğimiz olur adetim bitti bugün 9. Gün ve çok güzel pik yaptı yani asla 12. Günü şunu bunu beklemeyin adet bitince başlayın derim ben herkes bilgisini paylaşsın lütfen