Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahah aynen canım sağlıklı olsun da..
ben şöyle yaptım canım 4 gibi alımı kestim, eve gidip 7gibi testi yapıyordum, sonrasında yemek çay falan.. ilk idrarla yapmıyorsun, 22 den de önce yapıyorsun bildiğim kadarıyla..

amin canım çok teşekkür ederim..
kimyasaldan sonra hemen kalıyorlar bence sen bu ay kalırsın gibi, değerlendirirsin inşallah..
inşallah ya. belli olmuyormuş kiminin de belli bi zaman alıyormuş. kiminin adet düzeni şaşıyormuş vs. çok şükür bende öyle olmadı 2 gün gecikti sadece. en azından hamile kalabildiğimi biliyorum bu bile rahatlatıyor insanı

işte her gün o saatte yapamayabilirim o yüzden akşam saati daha uygun gibi geldi. kvde oluyoruz annemlerde oluyoruz en temizi akşam :)

tabii, daha adetim yarın bitecek

günlerim yoğun geçiyor ya bi bakmışım bat gelmiş. eskisi gibi öyle gün de saymıyorum. senin ne zamandı bat?
31 inde pik gördüm, 1 2 si yarı kırmızı yarı silikti (hiç öyle gören oldumu acaba?) sonra yapmadım, 4üne kadar ağrım devam etti 4ü çatladı sanırım 4+14 18i gibi ya da 2 sini baz alırsam 2+14 16.

31de pik gördüysen 4e kadar çatlamış olmaz mıydı? 16-17-18 gibi yani. hadi bakalım tutmuştur insallah

Benimde 2 kasimda pik yapti sonra 3 kasimda tekrar test yaptim sabah biraz daha koyuydu ama aksama dogru feci agri cektim ertesi gunde çatlamıştı zaten koyulugu azalmisti. Senin baya uzun sürmüş benim en fazla iki gün koyu oluyor hayirlisi bakalım :)

İnşallah olr kuzum biz de 1 seneyi geçicek artık nerdeyse ama önceden hiç yumurtlama günü falan hesap etmezdim 2 güne bir ilişkimiz olurdu zaten sonradan eşim neden olmuyor deyince ben yumurtlama falan doktor a falan gitmeye başladık hormonlar ilk troid yüksekti prolaktin yüksekti bu ay düxene sorum inşallah bakalım

Ben bugün ovulasyon yaptım kızlar sanki çift çizgi gibi resimleri atarım bugün aradaki farka bakalım kızlar normalde yarın yumurtlamam ama sanki bugün çizgi biraz daha Koyu gibi akıntım da geliyor bugün değerlendircez bakalım akşam atarım resimleri

31de pik gördüysen 4e kadar çatlamış olmaz mıydı? 16-17-18 gibi yani. hadi bakalım tutmuştur insallah
bu defa ara uzun sürdü evet, dediğim gibi 1 ve 2sinde bir çizginin üst kısmı kırmızı alt kısmı silikti... sonra da yapmadım 4üne kadar da ağrım devam etti. çatlayamadı demek ya da büyümeye devam etti bilemedimm.. bakalım kısmet bakalım :)

ben artık 4ünde ağrı kesici aldım.. öğleden sonra rahatladım canım.. bu defa uzun sürdü çatlaması ya büyüyordu ya da çatlaması zaman aldı bilemedim.. senle aynı gibi ben 12sinde test yapıyım diyorum bakalım :)

Zannetmiyorum ki doktor net açıklama yapmadı mı yumurta çatladıktan sonra zaten silikleşmeye başlıyor test de sende neden öyle olmuş anlamadım

Ben artık eminim ki ağrı olduğu zaman yumurta çatlıyor büyük ihtimalle daha önceleri hep bu ağrıyı üşüttüğümden çekiyorum sanıyordum ama meğer yumurtlama ağrısıymış senin bat ne zamandı canım?

ben 39 yaşındayım hiç bişey bilmiyorumm olur öyle şeyler yaşın da gençse daha :)
bir arkadaşa cevap vermiştim buraya yapıştırıyım..
31 inde pik gördüm, 1 2 si yarı kırmızı yarı silikti (hiç öyle gören oldumu acaba?) sonra yapmadım, 4üne kadar ağrım devam etti 4ü çatladı sanırım 4+14 18i gibi ya da 2 sini baz alırsam 2+14 16.

1 veya 2 de çatlamış olmalı resim olsaydı daha iyi anlardık tabi ama koyu gördükten sonra silikleşmesi çatladığı anlamına geliyor. İnşallah bu ay güzel haberler alırız :)

1 veya 2 de çatlamış olmalı resim olsaydı daha iyi anlardık tabi ama koyu gördükten sonra silikleşmesi çatladığı anlamına geliyor. İnşallah bu ay güzel haberler alırız :)
inşallah canım hep beraber alalım güzel sonuçları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…