Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de ovulasyon testi sipariş ettim bu ay. ilk kez kullanıcam laboquick marka 30lu aldım. 10. günden itibaren başlayım diyorum. şuan adetin 6. günündeyim

Kızlar selam erken gebelik belirtileri neler olabilir? Ben bu ay ovulasyon ile çizgiyi yakalayıp sonucu bekleyenlerdenim benim yumurtlama gününde sag kasigim ağrıyordu yumurtlama ordan olmuş olmali ama simdi üzerinden 5 gün gecti sol kasigim da batmalar var hapşırırken iki kez agri girdi biraz da bulanti var gibi sabahları acaba psikolojik mi yoksa bu kadar erken belirti olabilr mi

bende aynı şekildeyim canım dün hapşurdum kasığım battı, iki taraflı da arada sancı giriyor... bat ne senin ?

tamam o zaman sorunun da yoksa .. zaten ben de kullanmıcam elimdekiler bitince, ağrımdan anlıyorum..
sorunum var mı yok mu bilmiyorum ama adetlerim hep düzenlidir. yumurtlamamı da anlıyorum aslında ama tereddütte kalmamak için ovulasyonu da denemek istedim. ben bariz bi sekilde anlıyorum bazen pembe akıntım geliyor yumurtlama günümde. bi de bunu deneyelim bakalım olmazsa artık doktora :)

bulantı psikolojiktir bu kadar erken olmaz. benim kimyasalda belirtilerim bariz bi göğüs dolgunlaşması (her zamanki sütyenlerim olmuyordu) ağrı yoktu ama. ve kasık batması. inşallah vardır kafanı çok oraya takmamaya çalış vakit geçmiyor yoksa

dediğin gibi her nasip vaktinin esiridir.. hayırlı zamanda gelsin minikler..
evet anlamak büyük şans.. ben de teyit etmek amaçlı sipariş etmiştim.. hayırlısı bakalım

dediğin gibi her nasip vaktinin esiridir.. hayırlı zamanda gelsin minikler..
evet anlamak büyük şans.. ben de teyit etmek amaçlı sipariş etmiştim.. hayırlısı bakalım
hayırlısı inşallah vakti saati vardır :) sen bir ara hamile miydin? sanki başka topiclerden hatırlıyorum seni

ne totemi kız

kaç aydır deniyorsunuz? son 7-8 ayın hamilelik topiclerin ağa babası oldum ahahaha ordan bi yerden hatırlıyor olabilirim
evet şimdi bakınca nikten bana da yabancı gelmedin canım... ama konuşmadık.
gebelik takvimi yapmıştım geçen ay:) bu ay da temmuz analarını takip etme totemi yaptım kendi çapımda eğleniyorum işte..
benim 1 kızım var canım kardeşi olsun istiyoruz mayısta kürtajım oldu, yoksa aralık annesi olacaktım, şimdi doğuran bile var aralık annelerinde maşallah..
sonra korunma süreci oldu işte 2. ayımız bu ay.. yaş da geçiyor artık olursa kabulümüz olmazsa da canımız sağolsun pozisyonundayız, Rabbim kızıma sağlık sıhhat versin onu bize bağışlasın.. İsteyenin de en kısa sürede hayırlısıyla kucağını doldursun..

Kanda en erken 8 gün sonra belli olur diye biliyorum

Allah kızınla sağlıklı bir ömür nasip etsin, kardeşi de olursa ne alâ biz de totalde 8 aydır deniyoruz ama bunun 3-4 ayında yumurtlamayı hep kaçırdık. bazı ay çok yoğunlaşmadık salladık. kimyasaldan sonra ilk adetim bu bakalım inşallah arayı açmadan olur ovulasyonu ilk kez kullanıcam pik yaptığı gün ve ertesi gün mutlaka değerlendirilmeli mi? bi de ben akşam 22.00 gibi yapmayı düşünüyorum 3 saat önceden sıvı alınmıyormuş vs. bu kadar sanırım. Allah bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin çok zor beklemek yıllarca bekleyenler var

bende aynı şekildeyim canım dün hapşurdum kasığım battı, iki taraflı da arada sancı giriyor... bat ne senin ?
17 kasim canim

bu ay cok umutluyum ins isteyen herkese nasip olur. Ovulasyon ile hamile kalanlar cok olunca insan baya ümitleniyor :)

yani ne kadar değerlendiribilirse canım.. bir de şeyi okudum.. erkek olma olasılığı kız olma olasılığı sanırım pik gün ve ertesi erkek silik günler kız iyice kafanı karıştırıyım :)

yani ne kadar değerlendiribilirse canım.. bir de şeyi okudum.. erkek olma olasılığı kız olma olasılığı sanırım pik gün ve ertesi erkek silik günler kız iyice kafanı karıştırıyım :)
ay bunu biliyorum ahahah kafam karışmadı. mantığı da şöyleymiş: kız spermler daha kalıcı erkek spermler ise daha hızlıymış. yumurtlamaya yakın olursa hız kazanır, yumurtlamadan önce ise kalıcılık kazanırmış. mantıklı geldi eli ayağı düzgün hayırlı olsun da kız erkek farketmiyor. sırf kız olsun diye yumurtlama günümü boş geçemem yani

17 kasim canim

bu ay cok umutluyum ins isteyen herkese nasip olur. Ovulasyon ile hamile kalanlar cok olunca insan baya ümitleniyor :)
aynı gibi aşağı yukarı canım sen nasıl hesapladın? 31 inde pik gördüm, 1 2 si yarı kırmızı yarı silikti (hiç öyle gören oldumu acaba?) sonra yapmadım, 4üne kadar ağrım devam etti 4ü çatladı sanırım 4+14 18i gibi ya da 2 sini baz alırsam 2+14 16.

amin canım çok teşekkür ederim..
kimyasaldan sonra hemen kalıyorlar bence sen bu ay kalırsın gibi, değerlendirirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…